Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zeeuwse roots in
een Zeeuws bedrijf…

In het Zeeuwse Kapelle vind je Van de Velde Auto’s. Gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte Volkswagen en Audi modellen en met een goed uitgeruste werkplaats waar ervaren monteurs dagelijks alles op alles zetten om de auto’s te onderhouden of repareren. Maar niet alleen is je auto in goede handen voor onderhoud; met de recent vernieuwde carwash kun je bij Van de Velde Auto’s nu ook je auto laten wassen. Van de Velde Auto’s is geen nieuwe speler op de Zeeuwse automarkt. Het bedrijf bestaat ruim 40 jaar en na zo’n geruime tijd werd het tijd voor vernieuwing.

Rode gevelreclame van achter verlicht Lichtreclame in eigen vorm op de gevel van een pand muur belettering van de velde auto's in kapelle Freesletters in de showroom in kapelle Wrappen van de balie in hout en marmerlook in combinatie met freesletters

Sinds september gebeurt er van alles aan de Stationssingel in Kapelle. Gebouwen die nog stamden uit de tijd van de oude veiling zijn gesloopt, en naast het gebouw van Van de Velde staat inmiddels flink stuk nieuwbouw. Met het design van GreenDotDesign mocht Zichtbaar vol enthousiasme aan de slag met het voorzien van de nieuwe signing. Met succes! Want we leverden en monteerden niet alleen nieuwe gevel- en licht reclame, ook namen we het interieur onder handen en beletterden we de wasboxen.

Het lokale gevoel brachten we door het interieur van Zeeuwse beelden te voorzien. Zo komt niet alleen het strand terug in de showroom, maar zit je in verschillende ruimtes haast echt in de fruitboomgaarden van Kapelle. Daarnaast deden we nog iets bijzonders, namelijk het wrappen van meubels. Kun je je voorstellen dat de welkomstbalie en de coffeecorner eerst ‘gewone’ MDF meubels waren? Wij ook niet! Want met speciaal interieurfolie toverden we de balie en het bovenblad om in marmer.

Lichtreclame van de velde auto's kapelle verlichte gevelreclame van de velde auto's kapelle gekleurde lichtreclame van de velde auto's kapelle lichtgevende gevelletters van de velde auto's kapelle

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.