Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen zichtbaar

Alle veelgestelde vragen,
handig op een rijtje

Wat zijn jullie openingstijden?

Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) zijn wij geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

 

Kan iedereen bij Zichtbaar bestellen?

Ja, dat kan. Dat komt omdat onze producten en diensten voor een breed publiek geschikt zijn. Neem bijvoorbeeld het wrappen van een keuken. Dat kan net zo goed de keuken van je werkgever zijn, als de keuken bij jou thuis! We zorgen dat jullie allebei trots kunnen zijn op het eindresultaat.

 

Staan al jullie producten online/op de website?

Goede vraag. We hebben op onze website zo veel mogelijk producten/productgroepen neergezet, zodat jij een complete indruk kan krijgen van wat er allemaal binnen Zichtbaar’s wereld van print, sign, reclame en interieur mogelijk is. Toch is het haast onmogelijk om alle bestaande producten te tonen. Dus nee, niet alles staat er op, maar dat wil niet zeggen dat we je niet kunnen helpen. Neem even contact op met onze adviseurs. Zij weten precies wat er bestaat op de signmarkt.

 

Monteren jullie alles zelf?

Ja, dat doen we. Bij Zichtbaar hebben we een groot team aan monteurs, ieder met hun eigen specialiteit. Dat maakt dat we alle soorten sign, reclame of interieur kunnen monteren. Ook door zelf te monteren houden we intern de lijntjes kort. Zijn er bijzonderheden aan jouw opdracht? Dan is bij ons iedereen op de hoogte.

 

Zijn jullie aangesloten bij een brancheorganisatie?

Ja, wij zijn o.a. aangesloten bij SI’BON. Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel in producten als materialen. Dat onderstrepen we graag met het keurmerk waarmee we door SI’BON gecertificeerd zijn. Voor ons is het keurmerk een extra motivatie om de kwaliteit hoog te houden en voor jou een extra zekerheid wanneer je je bedrijf zichtbaar wilt maken.

Naast ons keurmerk bij SI’BON zijn wij ook Erkend Leerbedrijf. Dat wil zeggen dat wij studenten en omscholers de mogelijkheid kunnen bieden om kennis te maken met én te leren binnen de signbranche. Op die manier leveren we een bijdrage aan de toekomst.

 

Geven jullie garantie op producten of materialen?

Ja, al is het goed om te weten dat de duur van je garantie sterk afhangt van welk product je van ons gekregen hebt. Vanzelfsprekend krijgt een lichtreclame bijvoorbeeld met meer weerstand te maken dan je nieuw gewrapte balie in de ontvangsthal. Wil je meer weten over de garantie van je product? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Zichtbaar of één van onze andere adviseurs.

Daarnaast bestaat er ook nog zoiets als kleurechtheidsgarantie. Het is voor jou goed om te weten dat we de kleuren van je design of uiting altijd erg serieus nemen. Onze productiespecialisten hebben daarom speciale cursussen gevolgd zoals bijvoorbeeld colormanagement. Maar… Hoe goed we ook dagelijks bezig zijn met het controleren van kleur; de kleur van je proefdruk en het resultaat zal nooit 1 op 1 hetzelfde zijn. Alleen al door het verschil in print/digitaal, maar ook door de soorten inkt etc. Verschilt je kleur? Dan zullen we dat vooral altijd zo goed mogelijk met je communiceren.

 

Kan ik een sample opvragen van jullie producten?

Ja, tuurlijk! Van veel producten hebben we voorbeelden in huis die we je kunnen laten zien. Zo kun je altijd langs komen om te kijken of onze oplossing écht past bij wat je in gedachten hebt of sturen we een sample van folie of materiaal naar je toe. Ben je meer op zoek naar een maatwerk-product? Dan is een sample helemaal geen probleem. We maken namelijk altijd een proef vooraf waardoor het sowieso mogelijk is om het materiaal te zien/voelen.

 

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Zolang je product nog niet in productie is gegaan is het altijd mogelijk om je bestelling te annuleren. Neem daarom altijd even contact op met je projectmanager bij Zichtbaar, om te checken wat de status van je bestelling is.

 

Kan mijn product geretourneerd worden?

Nee, helaas. 99% procent van ons werk wordt speciaal voor jou gemaakt, omdat jij er beter zichtbaar mee wilt zijn. Het is dus aangepast naar jouw stijl, vorm of kleur en kan daarom niet geretourneerd worden.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wat de levertijd van je bestelling is, hangt af van welk product je bij ons bestelt. Sommige productie besteden we uit, maar gelukkig maken we veel van onze oplossingen in eigen huis. Voor die producten geldt een levertijd van cq. 5 werkdagen, na akkoord op offerte én proefdruk.

 

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Wil je je product opgestuurd hebben? Dat kan! Goed om te weten is dat de verzendkosten afhankelijk zijn van het formaat en gewicht van je pakket. De aanbieder van de pakketpost baseert hier vervolgens zijn tarieven over. Je bestelling afhalen bij één van onze vestigingen is overigens altijd gratis. Je product door Zichtbaar laten bezorgen is in overleg ook mogelijk.

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.