Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeans Inn; eenheid in stijl en vorm,
zowel binnen als buiten…

Met inmiddels 6 winkels in Vlissingen, Middelburg, Heinkenszand, Goes en Terneuzen is Jeans Inn als Zeeuwse modespecialist een heus begrip geworden! Niet alleen vanwege de uitgebreide collectie die uit allerlei merken bestaat, maar zeker ook vanwege de opvallende uitstraling van de winkels. Door de combinatie van kleur en print zijn de winkels een échte eye-catcher!

Kijk mee hoe we de winkels van Jeans Inn helemaal lieten aansluiten bij de stijl.

kozijnfolie etalage jeans inn goes Fotobehang pashokjes jeansinn interieur Airtex interieur jeans inn Fotobehang airtex interieur jeansinn Airtex interieur jeansinn

Gelukkig vond Jeans Inn een paar jaar geleden de weg naar Zichtbaar. Als sign en interieur specialist in Zeeland was hun vraag dan ook geen enkel probleem. En, niet onbelangrijk; we konden hulp bieden op verschillende gebieden. Het wrappen van kozijnen, behangen van trapwanden en paskamers, gevelbanieren en gevelreclame… Voor we het wisten werd het een totaalproject!

Na de winkel in Middelburg en Goes, volgde ook de vestiging in Vlissingen, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is. Door de prettige samenwerking zorgden we op alle locatie voor tijdelijke als permanente reclame. Zélfs in de kantoorruimtes. Allemaal dezelfde stijl en een duidelijk ‘Jeans Inn-DNA’. Binnen en buiten, dezelfde stijl.

We verzorgden niet alleen de permanente interieurs en reclame van Jeansinn. Ook daarvoor, tijdens de verbouwing van de winkel in Goes, mochten we aan de slag. De ramen van de winkel werden dichtgeplakt met een opvallende print die tijdens de werkzaamheden veel nieuwsgierigheid wekte.

Die opvallende prints zie je trouwens overal terug. Op kantoor, in de paskamers, op de trap, achter de kledingwanden en bij de koffiecorner. Allemaal hebben ze een duidelijke link naar de vestigingsplaats, jeans of naar het Zeeuwse in het algemeen. Denk bijvoorbeeld aan de oude foto’s van boeren en boerinnen in stoere spijkerbroeken. Die foto’s vind je natuurlijk nergens. Daarom hielpen we ook bij de voorbereiding van deze prints.

Opdrachtgever

JeansInn

Locatie

Goes

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar Gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.