Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hetzelfde museum,
een totaal andere beleving…

Het MuZEEum hoort bij de mooiste musea van Nederland. Je vindt er namelijk alles over het maritieme verleden en heden van Zeeland waarbij verschillende zeehelden een hoofdrol spelen. Zeeland is namelijk dé provincie van de Zeevaarders. Vele bezoekers vonden de afgelopen jaren hun weg richting het museum. Maar na twintig jaar is de hoofdpresentatie hard aan vervanging toe… Tijd voor actie!

Vlaggen muzeeum fotobehang en transparante stickers van de expositie in de kelder van het gebouw airtex en transparante stickers muzeeum Sneak preview van de ruimte waarin meer verteld wordt over de geschiedenis van zeeland Fotobehang, ookwel airtex genoemd, in contourgesneden vorm als onderdeel van het interieur contourgesneden airtex in muzeeum vlissingen fotobehang in muzeeum vlissingen

Het MuZEEum wil een plek zijn waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waar herkenbare persoonlijke belevenissen van zeevaarders centraal staan. Met dat doel in het achterhoofd ging Kloosterboer Decor daarom aan de slag en ontwierp een nieuw interieur. Samen met diverse specialisten, zoals Zichtbaar, werd het museum omgetoverd tot een geheel nieuw concept wat helemaal voldoet aan de moderne tijd.

Al vroeg in het proces konden we ons steentje bijdragen in de metamorfose van het MuZEEum. Het doorlopen van de ruimtes, meedenken in uitvoering en vroegtijdig herkennen van eventuele obstakels. Die betrokkenheid vinden wij fijn, maar is ook voor jou als opdrachtgever prettig. Zo komt niemand voor verrassingen te staan! Alles helder? Aan de slag dan!

Deel van de expositie in de kelder van het gebouw

In totaal voerden we veel verschillende soorten signing en interieuroplossingen uit. Van objectnummers naar raamstickers en van bewegwijzering tot airtex. Die airtex, beter bekend als fotobehang, was misschien nog wel de grootste klus. Het MuZEEum kent namelijk grote, hoge ruimtes. Sommige wanden waren wel meer dan 5 meter hoog! In totaal behingen we maar liefst 9 ruimtes en brachten we ook in de overige ruimtes van het MuZEEum routing of andere signing aan.

Airtex of fotobehang, is naadloos behang. Dat betekend dat het dus uit één deel bestaat. Een hele lap behang, wanneer je bedenkt dat een expositieruimte soms zowel hoog als breed kan zijn. En… Dan is dit behang óók nog eens contour gesneden! Hoe dat proces ging? Dat zie je in onderstaande video.

Ook de bewegwijzering speelt een belangrijke rol in een museum. Door een goed en helder routingplan weten we precies wat waar moet komen. En… In een museum heeft bewegwijzering niet alleen maken met het wijzen van de route, maar gaat het evengoed om objectnummers en begeleidende teksten.

Die begeleidende teksten? Die vind je door heel het museum. Ze vertellen iets over het thema van de ruimte, nemen je mee in de geschiedenis van het onderwerp of over geven je extra informatie over het object. Het MuZEEum is tenslotte een interactief museum!

Als je goed kijkt, zit het MuZEEum niet alleen vol met verhalen en objecten over het maritieme verleden van Zeeland, maar ook boordevol signing van Zichtbaar. Muurstickers, behang, transparante stickers, bewegwijzering, vlaggen, gevelbestickering, raamfolie, lichtreclame, fotowanden; het is er allemaal. Duik in de wereld van de zeevaart en kom het allemaal zelf tegen.

Heb je hulp nodig bij het aankleden van je museum of ben je op zoek naar duidelijke signing die naadloos aansluit op de stijl van je museum en de haar collectie? Zichtbaar denkt graag met je mee!

Opdrachtgever

MuZEEum

Locatie

Vlissingen

interieur muzeeum vlissingen fotobehang muzeeum vlissingen Panelen op dibond met foto's van een tijdelijke expositie bewegwijzering plafondborden muzeeum informatiebord bewegwijzering muzeeum verlichte gevelletters muzeeum vlissingen Raamfolie bewegwijzering muzeeum vlissingen Gevelbelettering muzeeum vlissingen

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.