Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een ‘onderzeeër’
op het vaste land…

Auto’s, bussen, vrachtwagen en zelfs werktuigen beletteren of wrappen is bij Zichtbaar aan de orde van de dag. Toch weten onze opdrachtgevers ons altijd te verrassen met een nieuw voertuig, zoals Strandpark de Zeeuwse kust met hun pendelbus. Hoewel; verrassen? We nemen wel vaker afwijkendere voertuiten onder handen en onze monteurs weten gelukkig precies wat ze moeten doen. Zelfs met een niet alledaags voertuig als deze!

belettering strandpark de zeeuwse kust pendelbus wrappen strandpark de zeeuwse kust Close up van autostickers op pendelbus Close up autobelettering met strand thema folie voor belettering en wrappen

Wat we ook wrappen of beletteren; alles begint met een goede voorbereiding! Daarom tekenen onze DTP’ers precies in wat er door de klant wordt verwacht. Kleuren worden bepaald en het ontwerp wordt afgestemd, passend bij de huisstijl van het park óf de inzet van het voertuig. Maar wat als er een kleurverloop in het ontwerp zit? Of allerlei losse afbeeldingen? Folie is er toch maar in één kleur? Geen probleem. Onze printers zijn dol op fullcolor prints! Er is geen kleur die we niet kunnen realiseren. En die prints? Die plakken onze monteurs met gemak op jouw voertuig.

Het kan gebeuren dat het niet helemaal goed uit komt om het voertuig bij ons op locatie af te leveren voor montage. Geeft niks! In dat geval komen we gewoon naar je toe, zoals we ook bij Strandpark de Zeeuwse kust deden. ‘Gewapend’ met de juiste gereedschappen en benodigdheden gingen we aan de slag en zorgden we voor het beste eindresultaat. De nieuwe pendelbus van Strandpark de Zeeuwse Kust is mijn zijn opvallende design een echte eyecatcher die je al van verre ziet aankomen.

Opdrachtgever

Strandpark De Zeeuwse Kust

Locatie

Renesse

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar charlotte

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.