Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw totaalpartner in sign, reclame en interieur.

Zoek je een veelzijdig, offline reclamebureau? Betrokken en daadkrachtig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Iedere dag helpen we onze opdrachtgevers met het zichtbaar maken van hun bedrijf, hun locatie of organisatie. Dat doen we niet zomaar. Betrokken van het eerste adviesgesprek tot de montage van het eindproduct gaan we altijd voor het beste resultaat.

Betrokken, veelzijdig
en daadkrachtig…

Als totaalpartner kun je bij Zichtbaar overal voor terecht; een logo aan de gevel, een fotoprint op de muur, het veranderen van je kozijnkleur of een opvallende belettering van je wagenpark. Alles op het gebied van offline marketing! En onze opdrachtgevers zijn haast net zo divers als onze producten. Particulier, ZZP, MKB, Groot zakelijk… Voor iedereen kunnen we wel iets betekenen op het gebied van zichtbaarheid of interieur.

Ons hele verhaal hebben we voor je samengevat in een paar minuten. Ga lekker zitten en laat je inspireren door een paar minuten Zichtbaar!

Diversiteit zit bij Zichtbaar niet alleen in de opdrachten of opdrachtgevers, maar ook in het team. Of je nu opdrachtgever of collega bent; bij ons is iedereen welkom. En wat dacht je van alle verschillende vakgebieden die bij Zichtbaar samenkomen? DTP, montage, productie, verkoop, backoffice… Alles werkt met elkaar samen onder één dak. Of nouja, meerdere daken, want we hebben tenslotte meerdere vestigingen in Bruinisse, Halsteren, Strijen en Vlissingen. Toch merk je daar onderling niets van, simpelweg omdat we allemaal werken aan hetzelfde doel; jou, je bedrijf of locatie beter zichtbaar maken voor jouw doelgroep.

Maar wat maakt dat wat we doen werkt? Wat maakt Zichtbaar, Zichtbaar? En waarom sluiten niet alleen opdrachtgevers maar ook werknemers zich graag bij ons aan? Wij geloven dat er zoiets bestaat als het Zichtbaar DNA. Ambitieus, creatief en veelzijdig, maar altijd met volle focus op kwaliteit, de opdrachtgever en het product. Natuurlijk willen we groeien,

sterker nog; we willen de beste zijn in wat we doen en daarmee ons geld verdienen, maar we maken het verschil omdat bij Zichtbaar je als opdrachtgever altijd centraal blijft staan.

Bij Zichtbaar zijn we oprecht en betrokken. Niet alleen bij onze opdrachtgevers, maar vooral ook bij elkaar. Hoe je ook met ons verbonden bent; we nemen de tijd voor onze relaties. Dat vinden we belangrijk, juist omdat we in een tijd leven waar alles steeds sneller moet. We leveren reclame op maat, en daarin zijn jouw wensen belangrijk. Betekent dat dan dat we langzaam en inefficiënt zijn? Zeker niet! Want de drive om kwaliteit te leveren maakt dat we onze tijd júíst gebruiken om een goed advies te geven, om met elkaar te sparren en gedachten uit te wisselen op proces- en productniveau.

Dàt is Zichtbaar.

Eén team, één taak.

Team zichtbaar jeroen
Jeroen Heerspink Eigenaar
team zichtbaar erwin
Erwin van den Berghe Operationeel manager
team zichtbaar gijs
Gijs van Kessel Commercieel manager
team zichtbaar lianne
Lianne Lefevre Administratie & HR
Katty Boschmans Administratie
team zichtbaar iris
Iris Dommanschet Marketing
Team Zichtbaar Charlotte
Charlotte Kastelein Verkoop & Projectbegeleiding
team zichtbaar rob
Rob de la Bretoniere Verkoop & Projectbegeleiding
team zichtbaar randy
Randy Moeslan Verkoop & DTP
Mark Roose Verkoop & Projectbegeleiding Bedrijfskleding
team zichtbaar rick
Rick Maassen Verkoop & DTP
team zichtbaar suzan
Suzan Marijnissen Verkoop & DTP
team zichtbaar ezra
Ezra Zuiddam Ontwerp & DTP
team zichtbaar ashraf
Ashraf Kassem DTP
team zichtbaar musab
Musab Alashkar Productie & DTP
team zichtbaar wim
Wim Breunesse Productie
team zichtbaar mark
Mark Wisse Voorbereiding
team zichtbaar sarah
Sarah Dierkx Leerling Signmaker
Team Zichtbaar Dennis
Dennis ten Klooster Productie
Duncan Kooman Leerling Signmaker
Team zichtbaar jenson
Jenson Johanisse Leerling Signmaker
Team zichtbaar stefan
Stefan Heerspink Technische montage & werkvoorbereiding
team zichtbaar andy
Andy van Deurse Technische montage
team zichtbaar ruben
Ruben Lepoeter Technische montage
Team Zichtbaar Thijs
Thijs Verschuren Foliemontage
Timon Hart Foliemontage

Ieder succes begint
met een goed idee...

In 2010 schrijft Jeroen, toen nog werkzaam als projectleider, zich in bij KvK. Zichtbaar is geboren! Met Zichtbaar voert Jeroen verschillende werkzaamheden uit en werkt hij vooral samen met bedrijven als MerkwAAArdig, een ontwerpbureau uit de regio. Zij als ontwerpers, Jeroen als uitvoerder van productie en montage van signing.

Zichtbaar...
een vliegende start

Er beginnen steeds meer opdrachten binnen te stromen en Zichtbaar groeit groter. Het netwerk en de opdrachtgeverskring breidt verder en verder uit. Halverwege 2010 komt Jeroen dan ook op het punt om zijn baan als projectleider op te zeggen en zich volledig te gaan focussen op-, en bouwen aan Zichtbaar.

Een succesvolle samenwerking, krachten worden gebundeld

De samenwerking tussen Zichtbaar en MerkwAAArdig blijkt een gouden greep. De twee zijn goed op elkaar ingespeeld en bouwen samen niet alleen een goede naam op, maar ook een trouw klantenbestand en netwerk binnen de signbranche. Eind 2012 besluiten de twee bedrijven officieel de krachten te bundelen en zich samen te voegen onder de naam Zichtbaar. Ze vestigen zich in Kruiningen, waar ze niet alleen een ontwerpstudio hebben, maar waar ook ruimte is voor een werkplaats.

Vele handen
maken licht werk

Zichtbaar blijft doorgroeien. De vraag naar ontwerp, reclame en montage wordt groter en groter. Daarom neemt Zichtbaar in de winter van 2015 hun allereerste werknemer in dienst. Een mijlpaal! Deze ervaren signmaker ondersteunt Jeroen vooral op gebied van montage. Later blijkt het de eerste stap naar een groot en kundig team.

Ondernemen is kansen zien
om te groeien

Het succes blijft aan Zichtbaar’s zijde. Het werk stapelt zich verder op en het tijdig afronden van opdrachten wordt steeds vaker een uitdaging. Er zijn simpelweg ‘handen’ tekort terwijl het opdrachtgeversbestand niet alleen in Zuid-Beveland groter wordt, maar ook op Walcheren. In 2016 dient een mooie kans zich dan ook aan; de overname van Conversions. Door de overname van het Walcherse signbedrijf krijgt Zichtbaar niet alleen een tweede locatie, maar ook een aantal ervaren en kundige mensen in het team! Halverwege wordt de stap naar Vlissingen helemaal gezet en vestigt zich aan de Gildeweg. En alsof dat nog niet genoeg is, ontwikkelt Zichtbaar ook nog eens een nieuw logo en nieuwe huisstijl.

Zichtbaar zet koers
richting Brabant

Met inmiddels opdrachtgevers door heel Zeeland, melden ook de eerste opdrachtgevers uit Brabant zich steeds vaker. Een vestiging in Zuidwest-Brabant zou dan ook een mooie toevoeging zijn voor Zichtbaar. Zo zouden ze niet alleen hun werkgebied uit kunnen breiden, maar liggen ze ook meer centraal voor opdrachtgevers uit de randstad. Deze droom wordt uiteindelijk al snel werkelijkheid als Zichtbaar in 2018 het signbedrijf Corné de Crom Reclame overneemt. Een tweede vestiging in Halsteren is een feit.

Groter bereik,
groter netwerk...

Als in het voorjaar van 2019 ook Steur Reclame zich bij Zichtbaar voegt, begint het netwerk in Brabant echt hard te groeien. Door de locatie in Halsteren zijn opdrachtgevers in Brabant makkelijker te helpen met het verbeteren van hun Zichtbaarheid. Het lokale gevoel is niet alleen voor opdrachtgevers belangrijk maar ook voor het bedrijf en zo wordt Zichtbaar een serieuze speler in de regio. De afgelopen jaren is Zichtbaar niet alleen gegroeid qua netwerk en bereik, maar zeker ook als team. Eind 2019 telt het bedrijf maar liefst 12 medewerkers met specialismen als DTP, productie, voorbereiding en montage.

Het roer in eigen
handen nemen

Daar waar in 2012 twee eigenaren besloten hun bedrijven samen te voegen, wordt het in 2021 tijd voor Jeroen om alleen verder te gaan. Het bedrijf heeft een sterke groei doorgemaakt en vraagt om een professionele en goed doordachte aanpak. Met het vertrek van één van de eigenaren wordt halverwege het jaar Zichtbaar Groep B.V. in het leven geroepen en gaat verder onder leiding van Jeroen. Ook het team blijft groeien. Vlak voor de jaarwisseling telt het Zichtbaar-team inmiddels 16 medewerkers.

De olievlek wordt groter, een nieuwe stap richting de Randstad

De uitbreiding van Zichtbaar in Zuidwest-Brabant is succesvol. Zichtbaar is op die manier nóg dichterbij de opdrachtgevers om hen snel te kunnen helpen met hun vraag. Als in mei 2022 de kans zich aanbiedt om óók nog eens een stap richting de randstad te zetten, is er geen enkele twijfel: Zichtbaar neemt Masters of Sign over en opdrachtgevers uit Rotterdam en omstreken binden zich aan Zichtbaar.

Concurrentie? Het is juist de
kracht van samenwerken.

JMC Signmakers klopt bij Zichtbaar aan. Door een tekort aan personeel en de explosief groeiende vraag naar De Inhaker (een product bedacht door JMC) komen de reclame/sign-activiteiten van JMC in het nauw. Omdat JMC een grote productiecapaciteit heeft en Zichtbaar een groot team met ervaren monteurs, besluiten de twee bedrijven samen te werken. Als die samenwerking in de zomer van 2022 uiteindelijk in een stroomversnelling raakt, neemt Zichtbaar alle signwerkzaamheden van JMC over. JMC kan zich daardoor volledig gaan focussen op De Inhaker, en Zichtbaar wordt ook op Schouwen-Duiveland hét aanspreekpunt op gebied van sign.

Altijd dichtbij, klaar om je te helpen!

Zichtbaar is een van de grotere signbedrijven in Zuidwest Nederland. Met inmiddels 26 medewerkers en 4 locaties zijn we graag dichtbij onze opdrachtgevers. Zo kun je ieder moment met je vraag bij ons terecht!

Zichtbaar Bruinisse

Technologieweg 11,
4311 RV Bruinisse

Zichtbaar Halsteren

Canadaweg 9B,
4661 PZ Halsteren

Zichtbaar Strijen

Simon Stevinstraat 16i,
3291 CA Strijen

Zichtbaar Vlissingen

Gildeweg 31,
4383 NJ Vlissingen

montage raamfolie zichtbaar

Werken bij Zichtbaar?

 

Zichtbaar groeit! Wil jij met ons meebouwen aan onze missie om bedrijven beter zichtbaar te maken? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina!

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar charlotte

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.