Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een erg unieke
reclame-uiting

NEMAG is sinds 1924 leverancier van mechanische grijpers. Deze grijpers gaan vanaf Zierikzee de hele wereld over… Letterlijk! Van Brazilië tot Japan, overal worden de grijpers van NEMAG gebruikt. Het bedrijf is koploper op het gebied van nieuwe innovaties in het verplaatsen van droge bulk. In 2023 is de bouw van het gloednieuwe hoofdkantoor begonnen. Dit uniek uitziende gebouw mochten wij voorzien van een mooie reclame-uiting!

hoofdkantoor van nemag in zierikzee reclame uiting van nemag word opgehesen door kraan reclame uiting van nemag word in beton geplaatst monteurs bezig met de montage van een reclame uiting bij nemag in zierikzee close up van hoofdkantoor nemag in zierikzee Close up van monteurs die bezig zijn met de montage van een reclame uiting bij nemag monteurs bezig met de installatie van verlichte reclame bij nemag close up van reclame uiting bij nemag door zichtbaar monteurs van zichtbaar bezig met de montage van een reclame uiting bij nemag

De samenwerking met NEMAG bestond al; zo hebben we namelijk al verschillende grijpers mogen bestickeren voor het bedrijf. NEMAG wilde voor de reclame bij hun nieuwe hoofdkantoor graag iets dat overeen kwam met de uniekheid van het pand. Na wat brainstormen en veel contact met NEMAG zijn het verlichte doosletters op een aluminum sokkel geworden. Niet alledaags, maar ontzettend mooi! Het plaatsen ervan was nogal een uitdaging. Omdat er een stuk sloot tussen de weg en de plek waar de reclame moest komen zit, moest de reclame er met een kraan overheen worden getild. Best een operatie!

Maar voor onze ervaren monteurs was het gewoon een klus zoals elke andere. We pakken elke uitdaging met beide handen aan, dus we vonden het alleen maar leuk dat NEMAG ons hiervoor heeft gevraagd. De productie van de reclame-uiting was ook een vak op zich, maar het resultaat is super! Omdat de doosletters verlicht zijn is het bedrijfspand altijd goed zichtbaar, ook als het buiten donker is. En over het pand gesproken; wat een unieke architectuur! Door de rondingen en bijzondere kleur valt het écht op, vooral op een bedrijventerrein. En met onze hulp is het pand nu dubbel zo zichtbaar én herkenbaar!

Soort product
Opdrachtgever

NEMAG

Locatie

Zierikzee

monteur bezig met de montage van reclame uiting bij nemag in zierikzee

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.