Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al jarenlang een
begrip in Wemeldinge

Onderaan de dijk in Wemeldinge Hotel Brasserie Smits. Al jarenlang, sinds 1870 om precies te zijn,  is het een bekende plek voor inwoners, voorbijgangers en scheepslieden. Hotel Smits kende verschillende eigenaren maar sinds 2020 is het hotel in handen van familie van der Linden, die een frisse wind door het gedateerde interieur bliezen. Met succes! Hotel Brasserie Smits is een modern, hedendaags hotel met een vette knipoog naar het verleden!

Montage van verlichte gevelreclame bij Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge Luchtfoto tijdens de montage van lichtreclame Montage verlichte gevelreclame bij Hotel Brasserie Smits in Wemeldinge Voorzijdes van verlichte gevelreclame

Na 46 jaar krijgt het hotel een nieuwe eigenaar die grote plannen heeft met Smits. Door Hotel Smits, zoals het in de volksmond ook wel wordt genoemd, mag een frisse, moderne wind blazen zónder dat het authentieke karakter verloren gaat. Sinds 2020 is er dan ook een hoop gebeurd in Hotel Brasserie Smits. Het gehele hotel is op de schop gegaan, alle leidingen en elektra is vernieuwd, alle kamers zijn geüpgraded naar de hedendaagse standaard, het appartement wat boven het café zat is omgebouwd tot luxe kamers en een frisse wind is door het logo en de huisstijl geblazen. En zo’n nieuw begin, vraagt ook om nieuwe reclame. Werk aan de winkel voor Zichtbaar!

Autobelettering was de eerste kennismaking tussen Hotel Brasserie Smits en Zichtbaar. Stapje voor stapje hielpen we Smits steeds vaker met hun reclame uitingen. Sponsorborden, autoreclame, stickers… De verlichte gevelreclame is de meest recente aanwinst van dit moderne hotel. Met een hoogwerker werd de oude lichtbak verwijderd. De lichtbak (nog helemaal in oude stijl) werd vervangen door een moderne lichtreclame in de vorm van het nieuwe logo. Met deze reclame is Smits ook ’s avonds goed zichtbaar. En zeg nou zelf, is het geen plaatje?

Opdrachtgever

Hotel Brasserie Smits

Locatie

Wemeldinge

Luchtfoto van montage lichtreclame via het dak

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.