Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelreclame, maar
dan nét iets anders…

Toen in 2017 zwembad Haestinge in Sint Maartensdijk dreigde te sluiten was dat een domper voor iedereen. Het zwembad heeft namelijk een belangrijkere functie dan alleen zwemplezier; het is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten. Gelukkig opende in april 2023 het zwembad weer haar deuren tot tevredenheid van de inwoners van Sint Maartensdijk en omgeving. De flinke renovatie werd uitgevoerd door Bouwgroep De Nijs – Soffers. Het zwembad werd een tropische bestemming met een indrukwekkende ingang…

Bus Zichtbaar bij gevelreclame zwembad haestinge Montage gevelletters zwembad haestinge RVS Letters reclame zwembad haestinge Metaal letters zwembad haestinge sint-maartensdijk

De renovatie van Zwembad Haestinge werd uitgevoerd door Bouwgroep De Nijs – Soffers. Geen onbekende voor ons want onze samenwerking gaat, net als vele andere bouwgroepen, al heel wat jaren terug. We zijn dan ook blij dat ze ook voor deze klus weer met ons samen wilden werken.

Het resultaat? Een hernieuwd, levensbestendig zwembad in een moderne stijl. Mét passende signing… Gevelreclame verwacht je normaal gesproken… Juist; aan de gevel. Toch bestaan er ook andere soorten, zoals we hier bij Zwembad Haestinge gebruikt hebben.

In plaats van aan de gevel kwam de signing hier namelijk boven de ingang. Dat vraagt dan ook om een nét iets ander product. Om te beginnen met het materiaal en de vorm.

De RVS letters werden voorzien van de juiste RAL-kleur zodat ze precies bij de rest van de constructie passen. Maar de signing bij Zwembad Haestinge vroeg nog om iets anders; de letters moesten los van elkaar te monteren kunnen zijn om de gebogen vorm van de ondergrond (een gebogen stalen balk) te kunnen volgen. Daarom werd iedere letter voorzien van een eigen bevestiging.

Opdrachtgever

De Nijs - Soffers

Locatie

Sint-Maartendsdijk

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.