Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reclame als onderdeel van
meer dan 70 jaar geschiedenis

Museumschip de Mercuur, gelegen in het hart van maritiem Vlissingen, is een unieke attractie die je eigenlijk niet mag missen. Dit voormalige marineschip, dat oorspronkelijk in de jaren ’50 werd gebruikt als oceaanmijnenveger, geeft bezoekers een fascinerend kijkje in het leven aan boord tijdens de Koude Oorlog. Het schip werd later omgebouwd tot torpedowerkschip en is nu een levend museum dankzij de inspanningen van toegewijde vrijwilligers van de Stichting Maritiem Erfgoed Vlissingen.

Stap je aan boord? Dan ontdek je binnen no time de geschiedenis van de Mercuur. Neem een kijkje in de commandocentrale, de kombuis, de ziekenboeg, en zelfs de indrukwekkende machinekamer. Leer hoe de bemanning leefde, werkte en navigeerde in een tijdperk waarin de dreiging van zeemijnen en torpedo’s dagelijks aanwezig was. Het schip biedt een schat aan informatie en is een perfecte bestemming voor zowel geschiedenisfanaten als families die een educatief dagje uit willen.

Een bezoek aan de Mercuur in Vlissingen is een reis terug in de tijd. Het geeft inzicht in de maritieme geschiedenis van Nederland en toont het harde werk en de toewijding van de marinemannen uit de jaren ’50. Hoe bijzonder is het dan om als signbedrijf een steentje bij te kunnen dragen aan zo’n mooi project?

Zichtbaar heeft met trots meegewerkt aan dit bijzondere project. We hebben diverse reclameborden, informatieborden, spandoeken en zelfs bedrijfskleding geleverd om het museum nog aantrekkelijker en informatief te maken voor bezoekers. Onze producten helpen om de verhalen en geschiedenis van de Mercuur op een boeiende en duidelijke manier te presenteren. En zijn er nieuwe ideeën? Dan helpen we ook daar graag aan mee, zoals aan de mini bioscoop ‘Dok van Perry’. We leverden diverse bordjes met illustraties die het verhaal in beeld brengen voor iedere doelgroep.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Museumschip de Mercuur? Bezoek dan hun website museumschip-mercuur.nl voor meer informatie en plan je bezoek.

Opdrachtgever

Museumschip de Mercuur

Locatie

Vlissingen

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.