Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slapen in de
Timmerfabriek is een
bijzondere ervaring…

Wie Vlissingen kent, kent ook de Timmerfabriek. Dit Rijksmonument uit 1914 kreeg afgelopen jaren een flinke metamorfose en in juli 2023 opende Kloeg Collection haar tiende hotel in dit karakteristieke pand. Hotel de Timmerfabriek is een feit! En omdat we bij Zichtbaar al jaren een goede samenwerking hebben met Kloeg Collection, mochten we ook hier aan de slag met signing. De unieke industriële sfeer en gastronomische setting maakt slapen in Hotel de Timmerfabriek tot een bijzondere ervaring. Maar die ervaring stopt niet bij alleen het hotel. In het naastgelegen gebouw opent niet veel later Timmerfabriek Appartments!

Verlichte doosletters voorzien van Day & Night folie bij Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen Verlichte doosletters bij Timmerfabriek Apartments in Vlissingen Logo Kloeg Collection met etched glass raamfolie Verlichte doosletters bij Timmerfabriek Apartments in Vlissingen

Ooit was de Timmerfabriek een plaats waar timmerlieden werkten aan luxe scheepsinterieurs. Lang stond de fabriek leeg en bood het plaats aan verschillende pop-up initiatieven. Na een grote verbouwing toverde Kloeg Collection het gebouw om naar een fantastisch hotel. Is het karakter van het pand verloren gegaan? Zeker niet! Het historische karakter vind je nog steeds terug door het hele hotel: de betonnen plafonds en kolommen, de grote raampartijen, het indrukwekkende atrium met glazen kap, de open galerijen, en natuurlijk het iconische torentje. Een prachtig geheel!

Zo’n prachtig hotel vraagt om even prachtige signing. Je wilt natuurlijk wel zichtbaar zijn voor je bezoekers en gasten! Al vroeg in het proces schakelde Kloeg Collection daarom de hulp van Zichtbaar in. We installeerden niet alleen verschillende raamfolies en deurstickers, maar ook passende verlichte- en onverlichte gevelreclame! De gevelletters plaatsten we op een aluminium frame. De kunst is om de profielen weg te laten vallen in het geheel zodat het karakter van het pand niet verstoord wordt door de constructie.

Maar het bleef niet alleen bij Hotel de Timmerfabriek. Een paar maanden later werd in het naastgelegen gebouw Timmerfabriek Appartments geopend in het opkomende Scheldekwartier. De twee gebouwen vormen samen een prachtig plaatje. In Timmerfabriek Appartments vind je verschillende lofts en appartementen met prachtig uitzicht op de omgeving. En weet je wat mooi is? Ook hier mochten we ons steentje aan bijdragen!

Bij Timmerfabriek Appartments plaatsten we twee soorten gevelreclame. Een verlichte variant aan de straatkant en een onverlichte versie aan de hotelkant. Geen schreeuwerige verlichting, maar een warm welkom voor gasten en bezoekers. Je denkt misschien; gevelreclame hangt toch áán je gevel? Klopt, in veel gevallen wel. Maar in dit geval plaatsten we het onder het afdak van de opvallende architectuur. Nice toch?

Verlichte gevelreclame met day/night folie op grote hoogte

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar Gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.