Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verschillende ruimtes,
verschillende ondernemers

Opvallende onverlichte gevelreclame in Goes De Koploper in Goes Gevelletters gemaakt van acrylox letters Wallvisual en naambord bij De Koploper in Goes

Aan de transitie van belastingkantoor naar multifunctioneel verzamelgebouw werkten verschillende partijen mee. Zichtbaar was er daar gelukkig één van! Tijdens de metamorfose werkten we aan signing en reclame, zowel binnen als buiten. Denk aan gevelletters, naam- en nummerborden, borden op het parkeerterrein, bewegwijzering, raamfolie, wandvisuals etc. etc. We deden er alles aan om de bezoekers zo duidelijk mogelijk te leiden naar de juiste bestemming. Maar ook na de verbouwing bleven we werken aan De Koploper. Want op een plek waar veel jonge ondernemers hun eerste pand intrekken, groeien de grotere partijen soms uit hun kantoor. Een wissel van huurder? Geen probleem. We passen het gewoon weer aan.

De samenwerking tussen De Koploper en Zichtbaar is in de afgelopen jaren steeds hecter geworden, en dat is precies wat we belangrijk vinden! André de Leeuw van Weenen, beheerder van De Koploper zegt er het volgende over:

“Zichtbaar heeft in de afgelopen jaren een positieve bijdrage geleverd voor diverse signing binnen en buiten ons bedrijfsverzamelgebouw De Koploper in Goes. Korte lijntjes, meedenken en ideeën aandragen over verschillende issues, maar bovenal een supersnelle service”.

Opdrachtgever

Goes CS B.V. / De Koploper

Locatie

Goes

Belettering slagboom bij De Koploper in Goes

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar Gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.