Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenheid in stijl en vorm,
zowel binnen als buiten…

In samenwerking met onze bouwpartner De Kok Bouwgroep hebben we de laatste jaren al vele projecten tot een mooi resultaat gebracht. Zo ook de Meanderflat in Middelburg. De flat was in de afgelopen tijd flink verouderd; tijd voor renovatie! Hoe doel? De flat mooier, schoner, veiliger én energiezuiniger maken. En wat betreft dat ‘mooie’… Daarvoor moet je bij Zichtbaar zijn!

Een renovatie is een omvangrijk project, iets wat je alleen met een goed plan kunt aanvliegen. Gelukkig weten ze precies wat ze doen bij De Kok Bouwgroep en vertrouwd op de adviezen van hun partners. De gevel en balustrades werden aangepakt, het dak energiezuinig gemaakt en de loopstraten werden overzichtelijk. Voor de signing deed de bouwgroep een beroep op Zichtbaar. Met een een goed advies over producten, uitstraling en materiaal zijn we vervolgens aan de slag gegaan… En zeg nu zelf; is de Meanderflat niet mooi geworden?!

Mal voor gevelreclame bij Meanderflat in Middelburg Raambelettering binnen bij Meanderflat in opdracht van De Kok Bouwgroep Plaatsing van gevelreclame Meanderflat in Middelburg Gevelreclame Meanderflat in opdracht van De Kok Bouwgroep

Een renovatie is een omvangrijk project, iets wat je alleen met een goed plan kunt aanvliegen. Gelukkig weten ze precies wat ze doen bij De Kok Bouwgroep. De gevel en balustrades werden aangepakt, het dak energiezuinig gemaakt en de loopstraten werden overzichtelijk. Voor de signing deed de bouwgroep een beroep op Zichtbaar. Met een een goed advies over producten, uitstraling en materiaal zijn we vervolgens aan de slag gegaan. En of er nu signing op grote hoogte aangebracht  moet worden (zoals de gevelreclame van deze flat) of juist op de begane grond (de nummering van de garageboxen bijvoorbeeld); we draaien ons hand er niet voor om.

Een groot gebouw zoals de Meanderflat heeft aan een paar bordjes en stickertjes niet genoeg. Het gebouw bevat namelijk meer dan 250 appartementen en bergingen. Bij zo’n omvangrijke klus gaat De Kok Bouwgroep niet over één nacht ijs. En wij daarom ook niet! Alle werkzaamheden sloten naadloos op elkaar aan waardoor de flat toch bewoond kon blijven terwijl er een flinke renovatie plaats vond. Het resultaat is er één waar we trots op zijn. Strak, modern en toch ook helemaal thuis in Middelburg. De Meanderflat staat er nu bij alsof hij er altijd al zo uitzag, en toch voelt het als een nieuw begin.

Opdrachtgever

De Kok - Bouwgroep

Locatie

Middelburg

Afronding montage gevelreclame in opdracht van De Kok Bouwgroep

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.