Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw opleidings-
instituut voor
verkeersveiligheid

Een ieder met een rijbewijs in de regio Zeeland kent waarschijnlijk deze rijschool wel; DEK opleidingen. Al sinds 1975 is DEK dé plek om je rijbewijs te halen. Maar je kunt er niet alleen voor je autorijbewijs terecht. Met inmiddels meer dan 140 opleidingen en 4 vestigingen in Goes, Middelburg, Terneuzen en Halsteren is DEK opleidingen meer dan een gewone rijschool. De vestiging in Halsteren is de nieuwste locatie. En, daar hoort natuurlijk een stukje zichtbaarheid bij! Gelukkig zit Zichtbaar Halsteren om de hoek, en konden we snel aan de slag!

Doosletters DEK opleidingen bij nieuw pand in Halsteren Verlichte doosletters DEK opleidingen bij nieuw pand in Halsteren Close up van verlichte doosletters in verschillende kleuren aan de gevel Verlichte gevelreclame DEK opleidingen bij nieuw pand in Halsteren langs de A4

De nieuwste vestiging van DEK rijopleidingen ligt aan de rand van de A4, middenin het industriegebied in Halsteren. Vanaf de nieuwe locatie verzorgt DEK rijlessen voor verschillende categorieën. Omdat je het pand langs verschillende kanten ziet liggen en aan kunt rijden, plaatsten we er niet één lichtreclame, maar drie. Dat is pas zichtbaar!

Het logo van DEK bestaat uit vier kleuren; blauw, geel, rood en grijs. Van de hoofddelen uit het logo maakten we verlichte doosletters, zodat deze dag en nacht goed zichtbaar zijn voor voorbijgangers. De subtitel ‘opleidingen’ is onverlicht. Hiervoor gebruikten we acrylox, een stevig en weersbestendig soort kunststof die in iedere vorm te verkrijgen is.

Signing die langs alle zijdes goed zichtbaar is, hang je niet onderaan je pand. Daarom werden de verlichte gevelreclames van DEK opleidingen netjes aan de bovenzijde van de gevel geplaatst. Het pand van DEK leende zich daar perfect voor en dus konden de monteurs van Zichtbaar met een hoogwerker aan de slag. Al onze monteurs zijn vca-gecertificeerd en hebben de vaardigheden om met een hoogwerker te kunnen werken.

Veiligheid is belangrijk. Niet alleen op de weg, zoals je bij DEK opleidingen leert, maar ook tijdens de montage van je nieuwe gevelreclame.

Opdrachtgever

DEK Opleidingen

Locatie

Halsteren

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.