Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Een goed begin is
het halve werk…’

Verhuizen is leuk, maar het daadwerkelijk overbrengen van al je spullen is soms een hele klus! Gelukkig kun je dan rekenen op de service van Flakkee Verhuizers. Met 6 verschillende locaties zijn zij dé erkende verhuizer in de regio Rotterdam, Goerree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Maar ja, met zo veel locaties heb je ook vervoersmogelijkheden nodig. En niet zomaar ‘een busje’…

Als professionele verhuizer heb je dagelijks te maken met de spullen, objecten, meubels en/of kostbaarheden van je klant. Het vervoer ervan wil je dan ook met een solide voertuig doen. In het wagenpark van Flakkee Verhuizers vind je verschillende voertuigen. Maar ja; de woningmarkt is nog steeds ‘ontploft’ en verhuizen is haast aan de orde van de dag. Daarom schaften ze bij Flakkee Verhuizers nóg een krachtpatser aan; eentje die ze helpt bij alle soort verhuizingen.

Kleine of grote voertuigen, je ziet; wij draaien ons hand er niet voor om. Al een paar jaar werken we, Zichtbaar, samen met Flakkee Verhuizers. Al menig voertuig hebben we mogen voorzien van passende reclame en ook deze vrachtwagen past nu naadloos bij de rest van het wagenpark.

Soms komt het voor dat het handiger is om bij jou op locatie te monteren. Of, in geval van Flakkee Verhuizers, bij de leverancier. Gelukkig kunnen we je voertuig praktisch overal voorzien van reclame, daarom reden we met alle plezier naar Scania om de nieuwe truck van Flakkee Verhuizers om te toveren in een rijdend visitekaartje. Een leuk detail; de belettering van de truck is reflecterend. Zo zijn ze in het donker nét zo zichtbaar als overdag!

Heb jij een (bedrijfs)voertuig waarmee je zichtbaar wilt zijn? Geen probleem! Of het nu om een fiets of een vrachtwagen gaat; we helpen je graag op te vallen op de weg. Neem gerust eens contact met ons op!

Opdrachtgever

Flakkee Verhuizers

Locatie

Middelharnis

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.