Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een nieuw pand,
een gloednieuw interieur…

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. Zichtbaar werd gevraagd mee te denken en een advies uit te brengen over hoe het Dolmans-merk herkenbaar en volgens huisstijl doorgevoerd kan worden op de verschillende vestigingen door Nederland. Belangrijk daarbij was dat de kernwaarden van het merk naar voren komen… Laat dat nu net een klusje voor Zichtbaar zijn!

fotobehang met eigen print in interieur van dolmans landscaping Freesletters en fotobehang in het interieur van dolmans landscaping Reclamebord met bedrijfsvisie in interieur van dolmans landscaping airtex boven trapgat van dolmans landscaping Textielframe in interieur van dolmans landscaping

Voor een gedegen advies gaan we met je terug naar de basis. Wat is je doel en hoever wil je daarmee gaan? Het doel van Dolmans? Het merk extra kracht bij te zetten en bezoekers, klanten en personeel mee te nemen in de belevingswereld van de Dolmans-familie. Grote foto’s van medewerkers en gerealiseerde projecten staan centraal het voorstel, volledig uitgevoerd in de huisstijl van Dolmans. Iedere ruimte binnen het gebouw heeft een andere uitvoering qua foto, onderwerp en kleurgebruik. De aanvullende ontwerpen van de corporate iconen ten behoeve van de bewegwijzering in het pand maken het een overzichtelijk, duidelijk en stijlvol geheel.

Naar aanleiding van ons uitgewerkte ontwerpvoorstel zijn de muren op diverse locaties strak gemaakt en voorbereid om aangekleed te kunnen worden. Zichtbaar is hierna verder aan de slag gegaan met productie en aanbrengen van diverse gepersonaliseerde muurprints, bewegwijzering en bebording en -lettering met herkenbare Dolmans uitstraling.

Textielframe in de gang bij dolmans landscaping

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar charlotte

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.