Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een aanpassing
van grote omvang

DWT Groep, een grote speler in de regio, stond voor een enorme verandering: een complete huisstijlmake-over. Een betrouwbare partner die hen hielp alles op rolletjes te laten verolen? Precies, Zichtbaar! Van het wagenpark met meer dan 100 voertuigen tot de gevelreclame en wapperende vlaggen, alles moest in een nieuw jasje. Ben je benieuwd hoe we deze klus geklaard hebben? Hoe we elk voertuig, elke gevel en elke vlag hebben omgetoverd tot een ware representatie van de nieuwe huisstijl van DWT Groep? Ga er lekker voor zitten en lees verder. We nemen je mee in het avontuur van een van onze grootste en meest uitdagende projecten tot nu toe!

Verlichte gevelreclame bij DWT Groep in Goes Reclamezuil bij DWT Groep in Goes Bewegwijzering aan de voorzijde van het pand Vlaggen bij DWT Groep in Goes

Een logo- of huisstijlwijziging heeft soms veel voeten in de aarde. Zeker wanneer je bedrijfsomvang zo groot is als bij DWT Groep. Met een wagenpark van meer dan 100 voertuigen en verschillende vestigingen vraagt dat om een gestructureerde aanpak die zo min mogelijk impact heeft op de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Laat dat maar aan Zichtbaar over! Met een goed plan onder de arm zorgden we er in ongeveer een half jaar voor dat de nieuwe huisstijl van DWT en BIT werd doorgevoerd terwijl iedereen gewoon zijn of haar werk kon doen.

Wat komt daar dan allemaal bij kijken? Laten we beginnen met de vestigingen. De panden van DWT groep hebben met hun gevelreclame, reclamezuilen, bewegwijzering  en vlaggen een professionele uitstraling. Maar als je een nieuwe stijl doorvoert, moeten ook deze uitingen worden aangepakt! Geen probleem voor ons. Net als het aanpakken van het wagenpark, of fleetmarking zoals ze dat noemen. Per week werden er een X aantal auto’s voorzien van de nieuwe stijl; oude reclame er af, nieuwe reclame er op!

Fleetmarking door Zichtbaar bij DWT Groep in Goes

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar charlotte

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.