Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulpverlening door
middel van sport

De kwaliteit van leven verhogen voor jongeren met gedragsproblemen en/of mensen met een beperking die buiten de maatschappij dreigen te vallen… Dat is wat ze bij Duvefit doen! Maar niet alleen jongeren sporten er, ook vele andere sporters zijn bij Duvefit te vinden! Ouderen, recreanten, topsporters; ze weten allemaal de weg te vinden naar de trainingsruimte. Sinds mei 2022 zit die trainingsruimte van Duvefit in een heel nieuw, en passend jasje. Zichtbaar verzorgde de binnen- én buitenreclame waardoor alles één geheel werd.

Freesletters boven kantoor van DuveFit in Goes Decopanels in interieur van DuveFit in Goes Freesletters aan de muur bij DuveFit in Goes Freesletters en privacyfolie bij DuveFit in Goes

Zoals ieder bedrijf heeft ook Duvefit een duidelijke huisstijl. Deze stijl voerden we door in de signing waarbij we ook kijken naar de omgeving; waar wordt de signing gemonteerd, welk doel dient het en welk materiaal past daar het beste bij? Allemaal vragen die we onszelf stellen om een zo goed mogelijk voorstel te kunnen maken. Maar niet alleen binnen voorzagen we de sportschool van reclame, ook buiten werd Duvefit duidelijk herkenbaar! Op basis van een bestaand buizenframe zorgden we o.a. voor een nieuw spandoek boven de ingang!

Door goed te kijken naar het licht en de ruimte, tekenden we de nieuwe signing realistisch in. Het resultaat? Een sfeervol en passend geheel dat perfect aansluit bij de dynamische stijl van Duvefit. Bij het project van Duvefit kwamen verschillende takken van sport voorbij. Spandoek met spandoekframe voor de gevel; parkeerborden, raamfolie, 3D logo; noem het op! En daar zijn we gek op want dat maakt een opdracht niet zomaar een klus, maar een totaalproject. Het nieuwe interieur van Duvefit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gevoel onder de sporters, maar maken ook de sportschool zelf zichtbaar en herkenbaar.

Parkeerbordjes bij DuveFit in Goes

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.