Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle specialisten,
op één plek…

De Brede School Tholen biedt huisvesting aan 4 basisscholen, Zo! kinderopvang, de bibliotheek, GGD en diverse pedagogische dienstverleners. Een flink gebouw dus! Aan Zichtbaar de opdracht om al deze verschillende logo’s in één gezamenlijke bewegwijzering vorm te geven. De Brede School is een plek voor kinderen, dus een ‘ziekenhuis’-bewegwijzering moest voorkomen worden. Ook moest de naam Brede School Tholen zichtbaar worden op de rand van het dak.

Gevelreclame van de Eben Haëzer school Gevelreclame van obs Ter Tolne Gevelreclame van De Geluksvogel Gevelreclame van De Regenboog

In nauw overleg met Gemeente Tholen en Bouwgroep De Nijs – Soffers, een van de partners waar Zichtbaar vaker mee samenwerkt, hebben wij een vrolijk ogend ontwerp kunnen maken. Een ontwerp wat compleet past bij een plaats waar zo veel zaken rondom het kind samen komen. Dat ontwerp voerden we niet alleen door in de gevelreclame, maar ook in de bewegwijzering waardoor alles echt één geheel werd. Duidelijk routing voor alle gevestigde partijen was een must, dus we hebben goed nagedacht over het routingplan. Maar ook voor alle andere toepassingen was de voorbereiding belangrijk.

Zo moesten we namelijk goed rekening houden met de letters op het dak. Deze hebben we een aluminium dakframe geproduceerd waarmee de letters goed en veilig gemonteerd konden worden. Het resultaat mag er zijn! Een vrolijk ontwerp met een goed gevoel, waar alle betrokkenen zich in konden vinden. Door slim materiaalgebruik voor dit onderdeel was er budget over om op de buitenzijde wat meer uit te pakken. Een mooi full color logo voor de 4 basisscholen, uitgevoerd in acrylaat freesletters. Duurzaam en fris. Wat vind jij van de nieuwe reclame?

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.