Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan 40 kamers
in een eeuwenoud gebouw:
Mondragon, een hotel met allure…

Mondragon. Al meer dan een eeuw een begrip in Zierikzee en ver daarbuiten. Aan de Oude Haven, in het historisch hart van Zierikzee, is het Mondragon een plaats waar iedereen zich direct thuisvoelt. Een plaats waar gegeten, gedronken en geslapen kan worden. Een plaats voor iedereen. Mondragon staat voor kwaliteit, rust en geborgenheid. De romantiek van lang vervlogen tijden is duidelijk voelbaar in de 41 kamers en suites van het eeuwenoude gebouw. Voor hotelier Govert Janzen is het belangrijk dat de sfeer en kwaliteit in alle gebruikte materialen tot zijn recht komt. Dus ook in de bewegwijzering, kameraanduidingen en andere signing.

Uithangbord Le Bistrot in Zierikzee Raambelettering van privacyfolie bij Le Bistrot in Zierikzee Uithangbord van restaurant cristo in Zierikzee Uithangborden bij Mondragon in Zierikzee Aanduidingsbord bij Mondragon in Zierikzee Aanduidingsborden en bewegwijzering bij Mondragon in Zierikzee

Voordat Hotel Mondragon haar deuren opende, hebben wij speciale vlaggenmasten, haakse banieren en bewegwijzering aangebracht. In de maanden (en jaren) daarna hebben we steeds allerlei soorten signing mogen verzorgen.  Glasfolies, logo’s of het restaureren van een oud kaaskarretje, steeds met zorgvuldig gekozen materialen en uitwerking. De samenwerking tussen Hotel Mondragon en Zichtbaar verloopt al vanaf de opening in 2019 in goede harmonie, en inmiddels hebben we nog vele andere soorten signing mogen plaatsen, zoals bijvoorbeeld de lichtbak van Cocktailbar Eleven.

Bij Zichtbaar vinden we het erg prettig als de opdrachtgever weet wat hij wil uitstralen, maar ook ons advies ter harte neemt. Mondragon is zo’n voorbeeld. Een goede samenwerking tussen de opdrachtgever en Zichtbaar als uitvoerder. Zo bedachten we binnen die kaders steeds de juiste oplossing. Materiaal, kleur, bevestigingsmethode; over alles wordt bewust nagedacht. Op deze manier is het aanbrengen van signing ook echt een meerwaarde voor de sfeer. Zeker in zo’n karakteristiek pand, dat mag gezegd worden!

Opdrachtgever

Hotel Mon Dragon

Locatie

Zierikzee

Mondragon in Zierikzee

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar charlotte

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.