Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betrokkenheid vroeg
in het proces…

Foodvision Nederland ontwikkelt en produceert biologische versproducten. In september 2021 verhuist naar het bedrijf naar het oude pand van Piet Vogelaar aan de Nansenbaan in Goes. Innovatie en maatwerk zijn 2 kernwaarden van Foodvision, die zij ook graag in het pand naar voren wilde laten komen. Zichtbaar werd vroeg in het proces gevraagd om een ontwerp te maken voor de buitengevel.

Combinatie van gevelbelettering en raamfolie Lichtreclame met ondertitel Gevelbestickering bij Foodvision Goes Gevelbestickering

Het bedrijfspand moest in het oog springen, maar ook kwaliteit uit te stralen. In overleg heeft Foodvision besloten het gehele pand te laten afwerken met danwandpanelen in RAL 7016.

Delen die niet geschilderd konden worden hebben wij beplakt met de speciale kozijnfolie van Avery Dennisson in dezelfde kleur. Om de zon en warmte te weren hebben wij folie aangebracht van Madico Windowfilms. Voor extra duurzaamheid is alles ook afgekit. Om ook in het donker zichtbaar te zijn, hebben we ook lichtreclame geplaatst. Het frame is uiteraard in de kleur van de gevel gepoedercoat zodat dit nagenoeg onzichtbaar is.

Een groot logo op Livingstoneweg-zijde zorgt ervoor dat je het bedrijf niet meer kunt missen!

De groene kleur van Foodvision was niet verkrijgbaar is een folie, daarom hebben we deze laten produceren door Avery Dennison. In de PMS kleur van het logo is deze folie speciaal voor Foodvision ontwikkeld. Met de 900-serie hebben we gekozen voor de állerbeste kwaliteit.

Al en met al hebben we een in het oog springend pand weten te creëren, welke nog wel in het straatbeeld past. Met name het beeldmerk welke op de hoek van het pand is geplakt zorgt voor een wow-effect.

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.