Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De smaak van Italië
aan de Zeeuwse kust…

Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet is een heerlijk stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. In het stijlvol ingerichte restaurant geniet je met het hele gezin van authentieke, vers bereidde Italiaanse gerechten. Ervaren chefs maken jouw pasta zoals die in Italië smaakt. Echte Italiaanse pizzaioli bakken je pizza, gemaakt van huisbereid deeg en rijk belegd met verse (streek)producten, in een hout gestookte steenoven. Kortom, proef de smaak van Italië! Buon appetito!

Reclamezuil op terrein van Camping Zonneweelde Bewegwijzering en gevelbelettering op panden bij Camping Zonneweelde Gevelbelettering van extra loods bij Camping Zonneweelde Gevelbelettering bij Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde, slaapstrandhuisjes Strandweelde én Restaurant Piazza zijn verschillende onderdelen van dit prachtige vakantieresort op Zeeuws Vlaanderen. Zichtbaar kreeg de opdracht om voor Piazza een logo en huisstijl te ontwerpen, dat zowel als losstaand restaurant de juiste uitstraling heeft, maar ook past binnen het totaalbeleving. Daarnaast was er bewegwijzering nodig om structuur te brengen in de verschillende aanlooproutes en ingangen. (ook ’s avonds)

Zichtbaar zoekt altijd naar balans tussen functionaliteit én esthetiek. We willen geen afbreuk doen aan de architectuur, maar wel zorgen voor duidelijkheid voor de gasten. Less is more, ook in dit geval. Door overal witte freesletters toe te passen in de huisstijl creëerden we rust en klasse. Om de sfeer te verhogen hebben we ook nog prints aangebracht in de toiletgroepen en de shop. Door mooie materialen te gebruiken voor de lichtbak en zuilen kunnen de gasten ook in het donker de weg vinden.

Verlichte bewegwijzering van restaurant Piazza bij Camping Zonneweelde

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.