Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan alleen een
logo en huisstijl aanpassen

Een mijlpaal voor De Kok Bouwgroep. Door het ontstaan in 1924 vieren ze dit jaar (2024) groot feest wegens hun 100-jarig jubileum. Laat het even op je inwerken: honderd jaar. Dat betekend 100 jaar kennis, 100 jaar ervaring en 100 jaar werken aan allerlei fantastische projecten. Petje af! Het jubileum was voor De Kok Bouwgroep dan ook een prachtige aanleiding en mooi moment om de uitstraling van het bedrijf een opfrisbeurt te geven met een rebranding. De website, het drukwerk, reclameborden, het wagenpark; alles kwam aan de beurt!

Zichtbaar feliciteert De Kok Bouwgroep met hun 100-jarig bestaan!

De Kok Bouwgroep is een middelgroot familiebedrijf in Zuidwest Nederland die zich richt op nieuwbouw, renocatie, service en onderhoud. De Kok Bouwgroep is een vertrouwde bouwpartner voor vele bedrijven in hun omgeving. Dat is niet voor niets, want kwaliteit staat altijd voorop! De samenwerking tussen De Kok Bouwgroep en Zichtbaar bestaat al sinds 2019. Met succes werkten we samen aan diverse projecten en ook voor de rebranding wist De Kok Bouwgroep de weg naar ons te vinden.

Het implementeren van zo’n rebranding gaat verder dan het aanpassen van je logo en huisstijl. Stiekem zit je stijl namelijk in veel meer zaken verwerkt dan je in de gaten hebt! Daarom is het goed om vooraf alles in kaart te brengen zodat je goed beeld hebt van wat er moet gebeuren.

De planning van onze productie bij Zichtbaar Bruinisse vulde zich al snel met de nieuwe ontwerpen van De Kok Bouwgroep. Verschillende folies, prints en andere materialen vormden de basis voor de nieuwe autobelettering, bouwhekdoeken, reclameborden en andere signing.

Een wagenpark met de omvang zoals die van De Kok Bouwgroep kan niet tegelijk voorzien worden van nieuwe signing. Daarom zorgden we er met een goede logistieke planning voor dat de impact op de dagelijkse werkzaamheden van De Kok Bouwgroep zo laag mogelijk bleef. Voor ze het wisten hadden de medewerkers hun auto of bus weer terug mét nieuwe belettering.

Opdrachtgever

De Kok Bouwgroep

Locatie

Bergen op Zoom

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.