Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een persoonlijk en
stijlvol interieur…

Een echte chocolade liefhebben is wellicht wel met ze bekend; Visser Chocolade in Goes. In het kleine, schattige winkeltje in de Gasthuisstraat vind je allerlei bijzondere bonbons en andere chocolade. Maar… het assortiment groeide en daarmee het kleine winkeltje te klein. Gelukkig was de oplossing dichtbij. Letterlijk, want in maart 2024 verhuisde Visser Chocolade naar de overkant van de Gasthuisstraat naar een pand wat vier keer zo groot is en daarmee vier keer zoveel mogelijkheden biedt. Zo’n nieuw pand, biedt alle mogelijkheden om het  in te richten zoals je zelf wilt. En daar mocht Zichtbaar bij helpen!

In de nieuwe winkel van Visser Chocolade komt het assortiment volledig tot zijn recht. De chocolade wordt netjes gepresenteerd in de gouden verkoopbalie en de wijn, kookboeken, koffie en thee schitteren in de mooie schappen. De nieuwe winkel ademt klasse en kwaliteit. Chocolade is iets wat ze hier serieus nemen.

En als je goed kijkt… zie je tussen al het lekkers door ook de producten van Zichtbaar stralen. Zo maakten we de gouden balie van Decopanels en ook de sokkels in de winkel zijn in dezelfde stijl. We zorgden dat de wand achter de balie volledig in de huisstijl van Visser Chocolade werd gebracht en verrijkte deze met gouden freesletters.

Maar er is meer. De achterwand van de productschappen bijvoorbeeld! Deze marmerlook is namelijk niet van steen, maar van folie. Een mooie toepassing en veel betaalbaarder dan echt marmer. Het resultaat is minstens net zo mooi! De marmerlook geeft de producten van Visser Chocolade een neutrale achtergrond waarin ze perfect naar voren komen.

Tot slot; de gevelreclame. Je kunt namelijk nog zo’n prachtige winkel hebben, maar onvindbaar zijn. Dat is bij Visser Chocolade wel anders. De subtiele freesletters communiceren niet alleen de naam, maar ook de producten op de gevel. Nieuwsgierig? Ga eens langs en laat je verleiden door alle heerlijkheden!

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.