Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sfeermakers in een
rauwe werkplaats

In de werkplaats van P.E. van Eijzeren Mechanisatie vliegen de vonken je rond de oren wanneer de monteurs bezig zijn met het in elkaar lassen van allerlei machines. Sinds kort is de werkplaats niet meer alleen het decor van rauw staal- en machinebouw maar vullen grote sfeerbeelden van gerealiseerde projecten de ruimte met sfeer. P.E. van Eijzeren Mechanisatie is het voorbeeld van een succesvol familiebedrijf waar inmiddels de vierde generatie hun intrede heeft gedaan.

Groot formaat spandoek in werkplaats bij PvE van Eijzeren Machinebouw in Borsele Lasser aan het werk met op de achtergrond een textielframe met afgeronde case Levensgroot spandoek ter decoratie van de werkplaats

Vlak voor de relatiedag in 2023 was het bij P.E. van Eijzeren Mechanisatie tijd voor een flinke opruimsessie. De kantoren en werkplaatsen werden aan kant gemaakt, helemaal klaar om relaties en klanten een kijkje te geven in dit jarenoude familiebedrijf. Vol trots laten ze zien wat ze allemaal gerealiseerd hebben. En terecht, want de machines die ze bij van Eijzeren Mechanisatie maken zijn specialistische machines. Maar hoe breng je écht over wat je doet? En als je machines bouwt die impact hebben, hoe kun je diezelfde impact dan ook overbrengen in de werkplaats? Klinkt als een klus voor Zichtbaar!

De grote machines die in de werkplaats gebouwd worden zijn indrukwekkend. Dat vraagt om een uiting die minstens zo indrukwekkend is. Een afdruk op een klein canvas zou daarom niet genoeg zijn om het gevoel over te kunnen brengen. En als je trots bent op wat je maakt, dan mag je dat best uitdragen toch? Geen canvas dus, maar levensgrote spandoeken! Zichtbaar ging aan de slag en plaatste een flink aantal grote spandoeken met de mooiste machines. Echte sfeermakers zoals je ziet!

Opdrachtgever

P.E. van Eijzeren Mechanisatie

Locatie

Borssele

Luchtfoto van de locatie van het bedrijf

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.