Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een persoonlijk en
stijlvol interieur…

Je kunt het je haast niet voorstellen… 3 onderwijsinstellingen, bijna 1000 studenten en 70 onderzoekers, 15 laboratoria en 4 makerspaces; het bevindt zich allemaal onder één en hetzelfde dak bij het Joint Research Center Zeeland.

Met elkaar wordt bij JRCZ dagelijks gewerkt aan oplossingen voor urgente, maatschappelijke vraagstukken in de Zuidwestelijke Delta. Zo’n uniek centrum vind je haast nergens, en daarom werd in 2022 een pand met een prominente plaats in Middelburg verbouwd tot het uiteindelijke onderzoekscentrum. En een onderzoekcentrum waar zo veel mensen samenkomen verdient natuurlijk goede zichtbaarheid…

Duidelijk zichtbaar aan de buitenkant
Het pand van van JRCZ is een echte eye-catcher. Niet alleen omdat het op een prominente plaats in Middelburg staat, maar zeker ook om de reclame die het gebouw als sierraad draagt. Verlichte reclame, onverlichte reclame, gevelbestickering; het kwam allemaal van pas. Het één nog hoger dan het ander, maar gelukkig voor ons geen enkel probleem; we gaan altijd voor het beste resultaat.

Bij de ingang plaatsten we onverlichte gevelletters op een frame. Onder de imposante punt van het gebouw laten de acrylox letters precies zien waar je moet zijn. Ook aan de weg is die vraag makkelijk te beantwoorden. Al van verre wordt je verwelkomt door de verlichte doosletters. Je zult je misschien afvragen; “waar is dan de gevelbestickering voor?” En dat is een goede vraag. De gevelbestickering is namelijk vooral het beste zichtbaar met de juiste stand van de zon. Met de juiste hoek verschijnen de onderwerpen waar

JRCZ onderzoek naar doet op de gevel. Denk bijvoorbeeld aan de onderwerpen ‘FOOD’, ‘WATER’, ‘ENERGY’ en ‘BIOBASED INDUSTRY’.

Sfeervol aan de binnenkant
Niet alleen voor reclame kun je bij Zichtbaar terecht, en dat wist JRCZ ook. Daarom hielpen we ze ook met het wrappen van de deuren in een van de onderzoeksruimtes! Een indrukwekkende print vormt het decor van een van de makerspaces. Voor wie denkt dat je ‘zomaar’ een muur behangt; helaas, fout gedacht. Het behangen van een muur met fotobehang of, zoals in dit geval, een wandvisual op doek op folie vraagt om precisie. Zeker wanneer er in die muur diverse deuren zitten, zoals bij JRCZ! Je wilt dat de print goed op elkaar aan sluit terwijl er misschien wel ruimte tussen zit. Gelukkig kun je dat wel aan ons overlaten. Het resultaat? Een ruimte vol kennis en inspiratie!

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.