Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondernemen en netwerken in een fantastische ambiance…

In het hart van Middelburg, aan de Lange Noordstraat, staat het imposante pand van De Post. Dit monumentale gebouw, daterend uit 1874, deed vroeger dienst als postkantoor van Middelburg. Met zijn rijke historie en iconische uitstraling is het een herkenbaar en geliefd gebouw in de stad. Sinds kort heeft De Post een nieuwe bestemming en is het kantoorverzamelgebouw een broedplaats geworden voor allerlei ondernemers die door Vastgoedleads.nl gefaciliteerd wordt. Zij hebben het pand niet alleen een nieuwe naam gegeven, maar hebben ook voor een complete transformatie gezorgd. Het gebouw is verduurzaamd en heeft een nieuwe look en feel gekregen, waardoor het nu een bruisende broedplaats is voor ondernemers.

Geintegreerde bewegwijzering Textielframe in monumentaal pand De Post in Middelburg Close up van peesdoek Peesdoek bij binnenkomst etage

De kantoorruimtes op de eerste en tweede verdieping zijn inmiddels aangepakt en deels verhuurd, maar er is nog ruimte beschikbaar voor nieuwe huurders. De Post biedt flexibele en moderne werkplekken die inspelen op de behoeften van de hedendaagse ondernemer.

Het pand is een perfect voorbeeld van hoe historische panden nieuw leven kunnen worden ingeblazen door middel van innovatie en creativiteit. Met zijn nieuwe functie als kantoorverzamelgebouw blijft De Post een belangrijk onderdeel van het stadsgezicht van Middelburg en een inspirerende plek voor ondernemers.

Gelukkig wisten ze bij Vastgoedleads.nl de weg naar Zichtbaar te vinden. We hebben met trots bijgedragen aan de metamorfose van De Post; zo hebben we diverse textielframes geplaatst die zorgen voor een moderne, stijlvolle uitstraling en heldere bewegwijzering geïmplementeerd die ervoor zorgt dat iedereen gemakkelijk zijn weg vindt in het gebouw.

Maar niet alleen binnen zorgden we voor zichtbaarheid en een logische routing. We zorgden bijvoorbeeld ook dat het pand buiten herkenbaar werd! En dat zónder af te doen aan het historische en monumentale karakter. Door de gevelreclame en gevelbanieren is De Post ook van buiten een echte blikvanger.

Opdrachtgever

DE POST

Locatie

Middelburg

Gevelbanieren aan monumentaal pand in Middelburg

Ik wil meer informatie
over mijn Zichtbaarheid

Vul het contactformulier in of
Bel 0118 417 170

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Updates van onze projecten ontvangen?

Volg ons op social media!

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar rob

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.