Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

Zichtbaar in de sport

Sponsoring… een slimme manier
om budget te genereren!

Sponsoren; zonder hen kan je sportclub haast niet bestaan. Ze vormen voor veel sportclubs een belangrijke bron van inkomsten. Het binden van sponsoren aan je sportclub is daarnaast ook een slimme en goede manier om geld te genereren, of het nu om een voetbal-, tennis-, hockey- of atletiekvereniging gaat.

Maar… Voor niks gaat de zon op, en je wilt bij sponsoring het liefst ook iets waardevols terug geven. Zichtbaarheid op jullie park bijvoorbeeld, en laat dat nu nét iets zijn waar we bij Zichtbaar alles van af weten!

Hiervan profiteert jouw club met Zichtbaar in de Sport

 

  • Altijd de scherpste prijzen voor sponsorborden
  • Altijd vrijblijvend advies over de zichtbaarheid van je club
  • Zichtbaar neemt communicatie met de sponsor uit handen
  • Snelle productie en levering van de sponsorborden
  • Facturering rechtstreeks aan sponsor mogelijk

Stel je voor: frisse, opvallende sponsorborden langs het veld die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vertellen dat jullie een sportclub zijn waar bedrijven graag hun naam aan verbinden. Een scenario wat voor iedere sportclub als muziek in de oren klinkt, nietwaar? Die sponsorborden zijn trouwens voor jullie als club ook hét middel om een mooie tegenprestatie aan jullie sponsoren te bieden: zichtbaarheid langs de lijn, de plek waar het allemaal gebeurd!

Als sportclub verzamel je dus graag zo veel mogelijk sponsoren. Iedere club heeft daar zijn eigen methoden voor; bij de een is het een advertentie, bij de ander een vlag. Maar het budget voor sponsorborden kan soms net een spelbreker zijn! Dus, rijst de vraag: hoe koop je de borden zo scherp mogelijk in?

Ook bij Zichtbaar krijgen we vaak de vraag om sportclubs te sponsoren. Dat willen we graag, maar om echt àlle clubs te kunnen helpen is ook voor ons niet altijd mogelijk. Daarom zijn we gaan zoeken naar een initiatief waarbij we wél alle sportclubs kunnen helpen; maak kennis met Zichtbaar in de sport!

Zichtbaar in de sport maakt het ons mogelijk om wél alle sportclubs te helpen. Maar, het is voor ons meer dan een partnerschap. Het is onze manier om bij te dragen aan de sportgemeenschap en versterkt niet alleen onze band met jullie als sportclub, maar helpt ook om jullie club nog meer op de kaart te zetten. Want eerlijk is eerlijk; wie wil er nu niet schitteren langs de zijlijn?

Wat is Zichtbaar in de sport?
Zichtbaar in de sport is een initiatief van Zichtbaar waarbij we een soort partnerschap met de sportclub aangaan. We slaan de handen ineen met jullie sportclub voor een unieke samenwerking. Jullie scoren de sponsorborden voor een superscherpe prijs, en wij mogen onze naam ook laten schitteren op een prominente plek. En dat allemaal zonder dat jullie bang hoeven te zijn voor verborgen kosten of kleine lettertjes.

Maar… Zichtbaar in de sport is meer dan vorm van sponsoring waarbij jullie je sponsorborden slim inkopen. Als sportclub profiteer je van nog veel meer voordelen!

Hoe werkt het?
Het aantrekken van een nieuwe sponsor is altijd een moment van vreugde. Zodra dit gebeurt, springen wij, Zichtbaar, direct in actie. Ons doel? Het proces zo makkelijk mogelijk maken. Van ontwerp tot productie, wij zorgen ervoor dat het sponsorbord perfect aansluit bij zowel de visie van de sponsor als de uitstraling van de club. Dankzij ‘Zichtbaar in de Sport’ profiteren jullie van de aller scherpste prijskwaliteit verhouding.

Benieuwd of Zichtbaar in de sport ook een initiatief is dat bij jouw sportclub past? Download de leaflet of neem contact met ons op.

Aanvullende informatie Download

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.