Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

lichtreclame discotheek de nachtwacht in goes
Blog

Gevelreclame: wees zichtbaar voor je lokale doelgroep!

Creëer meer zichtbaarheid
met gevelreclame!

Gevelreclame, één van de belangrijkste elementen in je plan om beter zichtbaar te zijn. De eerste indruk die je doelgroep heeft van je pand moet natuurlijk gewoon goed zijn! Maar welke voordelen zitten er nou allemaal precies aan gevelreclame? Welke verschillende soorten zijn er allemaal verkrijgbaar? En welke opties zijn er als je geen eigen gevel of pand hebt? We leggen het graag aan je uit!

De voordelen van gevelreclame op een rij;

  • Het is een investering voor de lange termijn
  • De reclame brengt je merkidentiteit en huisstijl naar buiten toe
  • Je bent 24/7 goed zichtbaar, zowel bij licht als in het donker
  • Geeft een goede eerste indruk als bezoekers bij je pand komen
  • Laat je bezoekers meteen weten waar ze moeten zijn
  • Lokale marketing, zorgt voor herkenning bij mensen die je pand vaak zien
Doosletters van conpipe in halsteren

Verschillende soorten gevelreclame
Er zijn ontzettend veel verschillende soorten gevelreclame om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclameborden, gevelbanieren, (verlichte) doosletters, acrylox letters en zoveel meer. Misschien wel de meest simpele en flexibele van allemaal; gevelbestickering. Hoewel; simpel? Stickers plakken op groot formaat én grote hoogte vergt kennis en ervaring! Echt een klus voor Zichtbaar dus. Gevelbestickering is een perfecte oplossing als je op zoek bent naar reclame waarmee je geen permanente wijzigingen maakt aan de gevel. Erg handig als het pand bijvoorbeeld niet van jou is en je niet zomaar iets mag veranderen. Er hoeven namelijk geen gaten voor te worden geboord.

Wil je vaker aandacht vragen voor een promotie of boodschap en toch de naam van je bedrijf blijven communiceren? Dan zijn spandoekframes wellicht iets voor je. Het frame wordt aan de gevel bevestigd en het doek erin strak gespannen. Deze spandoeken kun je dan weer zo vaak als je wilt veranderen. Bijvoorbeeld als er vacatures open staan en je hiervoor wilt promoten, of als je een grote uitverkoop hebt. Een flexibele oplossing dus! Als je op zoek bent naar iets dat uitsteekt en je vanaf de straat goed zichtbaar maakt, dan zijn uithangborden of gevelbanieren juist weer een goede uitkomst.

 

Deze worden haaks op de gevel bevestigd en steken dus uit. Erg handig als je pand bijvoorbeeld in een drukke straat staat, waar het moeilijker is om zichtbaar te zijn bij voorbijgangers.

Tot slot de reclame waar je vast het eerste aan dacht; de letters op je gevel. Verlichte gevelreclame is daarin misschien wel de meest effectieve reclame die er is. Zo ben je namelijk ook s’ avonds, of s’ ochtends vroeg als het nog donker is, goed zichtbaar! Er zijn een aantal verschillende opties. Namelijk lichtbakken, doosletters of andere verlichte gevelreclame. Lichtbakken zijn ideaal als je wat kosten wilt besparen, omdat ze in een aantal standaardmaten komen. De maat en vorm van verlichte doosletters zijn daarentegen volledig aan te passen aan jouw wensen. Zo ben je altijd uniek in je gevelreclame.

Dan zijn er nog een aantal onverlichte opties. Zoals onverlichte doosletters, acrylox letters, gevel reclameborden en overige onverlichte gevelreclame. Deze reclame vormen zijn dan weer top als je wat op de kosten wilt besparen. Maar… Als je deze gevelreclame wél verlicht zou willen hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit kan worden gedaan door bijvoorbeeld één of meerdere lampen op de reclame te richten.

Als je écht niet weet welke optie goed is voor jouw bedrijf kunnen onze adviseurs ook altijd langskomen om een inzicht te geven in wat het beste is voor jou!

Verlicht of onverlicht?
En nu de lastige keuze, kies je voor verlichte of onverlichte gevelreclame? Dit ligt er erg aan wat je doelen precies zijn. Wil je alleen je pand aanduiden? Of dag en nacht herkenbaar zijn? Denk hierbij bijvoorbeeld aan horeca, hotels of winkels die tot ’s avonds laat open zijn. Ook valt verlichte reclame gewoon meer op, het trekt écht de aandacht. Hiernaast kan verlichte gevelreclame een luxe of verzorgde uitstraling geven, als dit helemaal aansluit bij je huisstijl is dit een fijn voordeel. Tegenwoordig kan er ook veel worden gedaan met de kleuren en effecten van de verlichting. Dit is mogelijk omdat er gebruik wordt gemaakt van LED-lampjes en de opties van LED zijn bijna eindeloos!

Of kies juist voor onverlichte gevelreclame. Dit is een goede oplossing als je wilt besparen op kosten. Deze soort gevelreclame is namelijk stukken goedkoper in aanschaf en onderhoud, ook is er geen sprake van elektriciteitsverbruik en zijn er minder dingen die kapot kunnen gaan. Daarnaast is onverlichte reclame vaak voldoende als je bedrijf alleen

overdag open is. Er zijn rondom onverlichte reclame ook minder regulaties. In bepaalde gebieden kunnen er namelijk restricties zijn op het gebruik van verlichte reclame, onverlichte reclame is dan een goede uitkomst. Neem een kijkje op overheid.nl om meer te weten te komen over de regelgeving in jouw regio.

Onderhoud aan verlichte gevelreclame
Heb je besloten om te kiezen voor verlichte gevelreclame? Slimme keuze! Maar houd er dan wel rekening mee dat je verlichte reclame regelmatig onderhouden moet worden. Wij adviseren om dit elke twee jaar te laten doen. Omdat wij leverancier zijn van allerlei verlichte reclame kun je ons best ‘specialist’ noemen. Dus, geen paniek! Het onderhoud aan je gevelreclame kan je met een gerust hart aan ons over laten. Lees hier meer over waarom het onderhoud aan lichtreclame precies zo belangrijk is.

Dus, nu weet je alle ‘ins en outs’ over de verschillende soorten gevelreclame en wat de voordelen ervan zijn! Hebben we je overtuigd om een keuze te maken? Twijfel dan vooral niet en neem contact met ons op. Dat kan overigens ook als je nog geen keuze hebt kunnen maken, dan adviseren we je graag over alle mogelijkheden!

Gevelbanier bij Tapas Middelburg door Zichtbaar Acrylox gevelreclame bij st joris in middelburg Gevelbestickering bij Verwijs Seafood in Rilland spandoekframe aan de gevel van duvefit in goes Gevelbestickering op pand van Paardekooper store Lichtbak Kwakkenbos bewindvoering in goes Doosletters Autowaspark XXL Kuzee in Goes Uithangbord van staal in ralkleur bij Hotel St Joris in Middelburg Uithangbord van staal in ralkleur bij Hotel St Joris in Middelburg Verlichte doosletters van JRCZ in middelburg lichtreclame bij van de velde auto's in kapelle Onverlichte doosletters bij Draftec in Middelburg in wit en rood van Zichtbaar Onverlichte gevelreclame bij Boldr Digital Agency in Middelburg Resultaat onverlichte gevelreclame in vrouwenpolder Onverlichte gevelreclame bij broodjeszaak 't smoske in Goes

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.