Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

JMC wordt Zichtbaar
Blog

JMC Signmakers en Zichtbaar;
de kracht van samen

Een vruchtbare
samenwerking

Bij JMC Signmakers uit Bruinisse lag de focus de laatste jaren op functionaliteit. Efficiënt en duurzaam produceren en veel aandacht voor automatisering zijn dan ook hun sterke punten. Ook voor Zichtbaar, een signbedrijf actief in de rest van Zeeland, Zuidwest-Brabant en in de Hoeksche waard werd efficiënter produceren steeds belangrijker. Die efficiëntie was iets waar Cees (JMC) en Jeroen (Zichtbaar) elkaar in vonden en daarom besloten zij (al voor de coronacrisis) om de handen inéén te slaan. Op die manier konden ze niet alleen slimmer produceren maar ook het pakket aan mogelijkheden verbreden. En met succes! Inmiddels is de connectie tussen de twee bedrijven meer dan een samenwerking alleen. Hoe dit nu precies zit? Dat lichten we graag toe.

Verandering bij JMC
Blijven ontwikkelen, innoveren, vernieuwen. Hoe je het ook noemt, bij JMC onderwerpen ze zowel hun productie als andere processen regelmatig aan een kritische blik. In de coronacrisis kreeg JMC de vraag om een robuuste (kunststof) versie van een kuchscherm te maken, later voor een desinfectiezuil en zo werd de vraag groter.

Daarom stelden ze zich bij JMC de vraag; ‘hoe maken we iets wat klanten ná corona ook nog kunnen gebruiken? Iets wat flexibel genoeg is voor andere doeleinden, maar ook multifunctioneel én duurzaam is’. Het antwoord werd ‘de Inhaker’. Een systeem met vele inhaakpunten waar makkelijk communicatie-uitingen aan gehangen kunnen worden en die je voor veel verschillende situaties kunt inzetten. Het bleek een doorslaand succes, waardoor er steeds meer aandacht voor het product nodig was. Maar in combinatie met personeelstekort, dreigde de reclame- en signafdeling van JMC daarmee in nood te komen.

Overname van Signing
Gelukkig was er de samenwerking met Zichtbaar, die in de vraag naar signing steeds meer kon ondersteunen en oppakken. De samenwerking kwam daarmee in een stroomversnelling en sinds 1 juni werken Zichtbaar en JMC niet meer alleen samen, maar neemt Zichtbaar de complete signing van JMC over. JMC wordt daarmee alleen een productiebedrijf en kan dus de volle aandacht schenken aan producten als de Inhaker.

Pand JMC Signmakers en Zichtbaar in Bruinisse

Wat verandert er voor jou als klant van JMC Signmakers?
Eerlijk is eerlijk; het liefst veranderen we natuurlijk niks. Maar daar waar twee bedrijven of bedrijfsonderdelen samengaan, is er soms e.e.a. nodig om te zorgen dat bepaalde zaken in de toekomst in goede banen geleid kunnen worden. We voegen de plussen van beide bedrijfsculturen letterlijk samen onder de vlag van Zichtbaar waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening en producten gewaarborgd blijft; op productieniveau door de kennis van JMC en op gebied van techniek en montage door de kennis en ervaring van Zichtbaar.

Wat er dan anders wordt? Op zich niet eens zo heel veel. We blijven in Bruinisse aanwezig op dezelfde plaats, met dezelfde contactgegevens. Het enige verschil is dat je voortaan iemand van Zichtbaar aan de lijn krijgt wanneer het over signing gaat. Net zoals ] je van JMC gewend was, zet Zichtbaar zich voor de volle 100% in om je van een zo goed mogelijk advies met bijbehorende offerte te voorzien. Kwaliteit is namelijk waar we voor staan en met een team van 28 medewerkers in 4 vestigingen, zijn we eerder bij jou in de buurt!

Verdwijnt JMC dan helemaal van de radar? Zeker niet. Cees blijft met S-flex en De Inhaker actief in de branche en door de samenwerking tussen Cees en Jeroen bij JMC zal Cees ook zijdelings betrokken blijven bij Zichtbaar.

Alles op een rijtje
Goed. Veel tekst en uitleg. Tijd om alle informatie over de overname van JMC Signmakers naar Zichtbaar voor je op een rijtje voor je te zetten zodat jij weet waar je aan toe bent:

Heb je auto- of gevelreclame, bewegwijzering, reclameborden of andere signing nodig?
Dan komt jouw vraag bij Zichtbaar terecht. Wij gaan met je vraag aan de slag en gaan voor de beste oplossing.

Hoe kom je met ons in contact?
Gewoon zoals je gewend bent. Daar verandert namelijk niets aan; je komt vanzelf bij ons terecht.

Kan ik nog steeds voor dezelfde artikelen terecht als bij JMC?
Zeker weten. Zichtbaar levert nog steeds dezelfde producten aan je die je van JMC gewend bent en zelfs nog veel meer!

Heb je toch nog vragen over de sign-overname door Zichtbaar? Ben je benieuwd welke producten we nog meer aanbieden of heb je een vraag over je bestelling? We helpen je graag verder! Neem contact met ons op via onze contactpagina, door te bellen naar 0111 – 485 485 of een mailtje te sturen naar mail@benikzichtbaar.nl.

Productie print op hout met vlakbedprinter bij Zichtbaar Print op hout bij Zichtbaar in Bruinisse Print op doek bij Zichtbaar in Bruinisse Freestafel van Zichtbaar bij locatie Bruinisse

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.