Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Autobelettering door Zichtbaar
Blog

De impact van voertuigreclame: 5 redenen om je auto te beletteren!

De effectiviteit van
autoreclame

Je (bedrijfs-)auto, je gebruikt hem dagelijks. Dus waarom zou je van je auto geen rijdend reclamebord maken? Autoreclame of autobelettering is zeer goed betaalbaar in vergelijking met andere vormen van reclame, dus dit maakt het een ideaal middel om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. In deze blog lees je precies waarom het laten beletteren van jouw auto nu zo effectief is!

Meer zichtbaarheid
Als jij, of een van je werknemers, rondrijdt in een wagen waar de bedrijfsnaam op staat, zorgt dit voor meer zichtbaarheid. Zichtbaarheid is erg belangrijk voor jouw bedrijf. Hoe meer mensen jouw bedrijf of organisatie zien, hoe meer naamsbekendheid er ontstaat en hoe meer mensen jouw bedrijf herkennen. Terwijl je van A naar B rijdt breng je je bedrijf automatisch onder de aandacht van mogelijke klanten. Hoe slim is dat?

Herhaling is kracht!
Potentiële klanten herinneren jouw bedrijf misschien niet meteen nadat ze één keer je bedrijfsnaam hebben gezien. Ook daarom is autoreclame zo effectief. Wij noemen het de kracht van herhaling! Elke keer als mensen jou zien rijden komen ze weer in contact met jouw bedrijf of organisatie. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat jouw merk of naam

bij je doelgroep blijft hangen. De eerstvolgende keer dat een mogelijke klant op zoek is naar een bedrijf binnen jouw branche is de kans groter dat ze aan jouw onderneming denken!

Vertrouwen in jouw bedrijf groeit
Een (bedrijfs-)auto met belettering wekt ook meer vertrouwen bij mensen. Nette bedrijfsvoertuigen stralen namelijk professionaliteit uit en dit zorgt voor meer vertrouwen in het bedrijf. Als potentiële klanten vertrouwen hebben in je organisatie dan zullen ze ook sneller bij je aankloppen. Dus als je professionaliteit en vakkennis uit wilt stralen als bedrijf, kies dan zeker voor autobelettering als vorm van reclame!

Duurzaam én voordelig
Een ander groot voordeel van het beletteren van een auto is dat het duurzaam en voordelig is. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Omdat je eenmalig investeert in reclame die heel lang zichtbaar blijft, is het een goede investering. Andere soorten reclame, zoals bijvoorbeeld een advertentie op internet, zijn vaak een lopende kostenpost. Autobelettering is dus veel goedkoper! Daarnaast gaat autobelettering tot wel 10 jaar lang mee. Dit maakt het ook nog eens een enorm duurzame vorm van reclame maken.

Auto wrappen door Zichtbaar

Alles bij één partij
Door autoreclame wordt jouw voertuig dus omgetoverd tot een rijdend reclamebord. Het ontwerp moet natuurlijk helemaal passen bij jouw unieke bedrijf of organisatie. Zichtbaar helpt jou daarbij! We gaan aan de slag met jouw ideeën en brengen deze tot leven. Als dit eenmaal is gebeurd zorgen we uiteraard ook voor de montage. Je kunt dan je schone auto bij ons afleveren en wij gaan voor je aan de slag. Elke auto, vrachtwagen, bus of ander voertuig kan worden beplakt! Het is voor ons wel belangrijk dat het voertuig schoon is, zodat de belettering goed blijft zitten. We snappen dat het soms praktischer is als we bij je langskomen om je auto te beplakken. Ook dit is helemaal geen probleem voor ons, we komen graag langs!

Dus… Waarom moet jij jouw (bedrijfs-)auto laten beletteren bij Zichtbaar?

  • Is een duurzame én een echt voordelige manier van reclame maken.
  • Alles wordt bij één partij gedaan, van ontwerp tot montage.
  • Zorgt voor meer zichtbaarheid van je bedrijf.
  • Herhalen van je bedrijfsnaam zorgt ervoor dat mensen jou gaan herinneren.
  • Het vertrouwen in je bedrijf groeit door autobelettering.

 

Nieuwsgierig geworden naar autobelettering? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail!

Nog een aantal tips voor voertuigbelettering:

 

  • Je (bedrijfs-)auto kan bij ons ook in een volledig andere kleur worden gewrapt. Zo past de gehele wagen nog beter bij de uitstraling van je bedrijf. Als je dit doet, zorg er dan voor dat je het laat weten aan het RDW. De kleur van de auto moet dan namelijk worden aangepast in het systeem van het RDW.
  • Zorg er ook voor dat het design niet al te druk is en goed leesbaar. Mensen zien je auto vaak voor een paar seconden, dus in een ogenblik moet je ontwerp leesbaar zijn. Uiteraard geven wij jou daar goed advies over in de ontwerpfase!
  • Rijd netjes en houd je aan de regels. Je beplakte auto is je rijdende reclamebord. Als jij, of één van je werknemers, asociaal rijdt of zich niet aan de regels houdt dan tekent dit een slecht beeld van je bedrijf. En een eerste indruk kun je niet overdoen!
  • Houdt je auto ook goed schoon! De belettering is veel slechter te lezen als de auto vies is. Daarnaast staat het natuurlijk ook gewoon netter om met een schone bedrijfsauto te rijden. Je kunt je voertuig gewoon zoals normaal wassen na het beletteren. Pas wel op met het gebruik van een hogedrukspuit!
Auto beletteren door Zichtbaar Opvallende voertuigreclame door Zichtbaar Belettering bus van Smartwheelz door Zichtbaar Bus belettering van Chevaldo door Zichtbaar in Halsteren Bus beletteren en wrappen voor Geluk Groep door Zichtbaar Autobelettering van handhavingsvoertuig Gemeente Vlissingen Auto belettering bus Murre - de Visser

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.