Plan zichtbaarheidscheck

Vraag vrijblijvend een
Zichtbaarheidscheck aan!

Geen idee hoe je je zichtbaarheid kunt verbeteren? Of twijfel je over de juiste mogelijkheden hiervoor? Vraag dan een Zichtbaarheidscheck bij ons aan! Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We komen dan vrijblijvend bij je langs voor een advies op locatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Om je zo goed mogelijk te adviseren zijn we nog benieuwd naar:

Heb je een bedrijfspand?
Ben je in het bezit van een (bedrijfs)wagen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blog

Zichtbaar Footgolftoernooi 2024

Een relaxed teamuitje
met een sportief tintje

Binnenkort is het zover! Op 3 oktober 2024 is het terrein van Golfbaan de Zeeuwsche in Middelburg het decor van het allereerste Zichtbaar Footgolftoernooi!

De aller- allereerste… Een bijzondere editie dus, en daar kun jij bij zijn! Het Zichtbaar Footgolf toernooi is een ideale afsluiting van je zomervakantie; zowel voor jou als je collega’s en/of relaties. Juist die combinatie maakt het bijzonder. Meedoen met het toernooi betekent namelijk een geheel verzorgde dag weg. Een mooie gelegenheid om jullie fijne samenwerking eens te vieren!

Maar… Hoe gaat het in zijn werk?
Jij nodigt je collega’s of relaties uit om mee te doen aan het footgolftoernooi. Hartstikke leuk! Een team bestaat uit 3-4 personen. Wil je meer mensen meenemen? Dan word je groep verdeelt in meerdere teams. Met je team speel je 18 uitdagende holes afgewisseld met een hapje en drankje.

Alleen meedoen kan trouwens ook, geen enkel probleem! Samen met andere ondernemers vorm je een team waarmee je dezelfde baan afspeelt. Heb je alle holes uitgespeeld? Dan sluiten we deze sportieve dag af met een gezellige borrel onder muzikale begeleiding van een DJ. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht; aansluitend zorgen we namelijk voor een geheel verzorgde barbecue. We beloven je een relaxte dag waar je nog lang van zult nagenieten! We kijken ontzettend uit naar jullie deelname.

Deelnemen of sponsoren?
Wil je, naast meedoen aan het toernooi, ook jouw bedrijf zichtbaar maken op het Zichtbaar Footgolf toernooi? Dat kan! Dit is dé kans om je bedrijf of merk te verbinden aan een sportief netwerkevenement dat volop kansen biedt voor exposure en interactie met een breed publiek. In onze sponsorbrochure vind je allerleid mogelijkheden om dit te doen. Of je nu voor het hoogst haalbare gaat of liever iets lager inzet, er is voor ieder wat wils. 

Alle informatie op een rijtje? Je vind het allemaal in onze sponsorbrochure. Download deze via onderstaande button of neem contact met ons op.

Download Sponsorbrochure Download

Niet gevonden wat je zocht of op zoek naar meer informatie?

Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Stuur ons een e-mail
team verkoop zichtbaar gijs

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.