Klant
Piazza / Camping Zonneweelde /  Nieuwvliet-Bad

Producten
Ontwerp, Sign, Interieur, Branding, Logo en huisstijl, Drukwerk, Bewegwijzering, Muurprints, Gevel- en raambelettering, Lichtreclame, Vlaggen

De smaak van Italië

Piazza Italian Kitchen Nieuwvliet is een heerlijk stukje Italië aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust. In het stijlvol ingerichte restaurant geniet je met het hele gezin van authentieke, vers bereidde Italiaanse gerechten. Ervaren chefs maken jouw pasta zoals die in Italië smaakt. Echte Italiaanse pizzaioli bakken je pizza, gemaakt van huisbereid deeg en rijk belegd met verse (streek)producten, in een hout gestookte steenoven. Kortom, proef de smaak van Italië!

Zichtbaar ontwikkelde het logo, de huisstijl, bewegwijzering en uitstraling waarbij de veelzijdigheid en authenticiteit van de Italiaanse keuken centraal staat. Buon appetito!

5-sterren uitstraling

Camping Zonneweelde, slaapstrandhuisjes Strandweelde én Restaurant Piazza zijn verschillende onderdelen van dit prachtige vakantieresort op Zeeuws Vlaanderen. Zichtbaar kreeg de opdracht om voor Piazza een logo en huisstijl te ontwerpen, dat zowel als losstaand restaurant de juiste uitstraling heeft, maar ook past binnen het totaalbeleving. Daarnaast was er bewegwijzering nodig om structuur te brengen in de verschillende aanlooproutes en ingangen. (ook ’s avonds)

Balans

Zichtbaar zoekt altijd naar balans tussen functionaliteit én esthetiek. We willen geen afbreuk doen aan de architectuur, maar wel zorgen voor duidelijkheid voor de gasten. Less is more, ook in dit geval. Door overal witte freesletters toe te passen in de huisstijl creëerden we rust en klasse. Om de sfeer te verhogen hebben we ook nog prints aangebracht in de toiletgroepen en de shop. Door mooie materialen te gebruiken voor de lichtbak en zuilen kunnen de gasten ook in het donker de weg vinden.

Wij hebben Zichtbaar gevraagd om het logo en huisstijl voor ons restaurant Piazza te ontwikkelen en ons centrumgebouw van alle uitingen te voorzien. Daarover kan ik zeggen: ‘Prima service en onderscheidende blik op vormgeving!

Maaike Basting – Camping Zonneweelde & restaurant Piazza, Nieuwvliet-Bad

Halsteren

Canadaweg 9b, 4661 PZ
T +31 (0)164 – 680 070
halsteren@benikzichtbaar.nl

Bruinisse (JMC)

Technologieweg 11, 4311 RV
T +31 (0)111 – 485 485
info@jmc-psd.nl

Copyright © 2020 Zichtbaar – PrivacyverklaringAlgemene voorwaarden – KvK 54149398