Klant
Hotel Mondragon – Zierikzee

Producten
Sign, Branding, Bewegwijzering, Gevel- en raambelettering, Vlaggen, Interieur, Montage.

Een hotel met allure

Mondragon. Al meer dan een eeuw een begrip in Zierikzee en ver daarbuiten. Aan de Oude Haven, in het historisch hart van Zierikzee, is het Mondragon een plaats waar iedereen zich direct thuisvoelt. Mondragon staat voor kwaliteit, rust en geborgenheid. De romantiek van lang vervlogen tijden is duidelijk voelbaar in de 41 kamers en suites van het eeuwenoude gebouw. Voor hotelier Govert Janzen is het belangrijk dat de sfeer en kwaliteit in alle gebruikte materialen tot zijn recht komt. Dus ook in de bewegwijzering, kameraanduidingen en andere signing.

Totaalproject

Voordat Hotel Mondragon haar deuren opende, hebben wij speciale vlaggenmasten, haakse banieren en bewegwijzering aangebracht. In de maanden (en jaren) daarna hebben we steeds allerlei soorten signing mogen verzorgen.  Glasfolies, logo’s of het restaureren van een oud kaaskarretje, steeds met zorgvuldig gekozen materialen en uitwerking.

Harmonie

De samenwerking tussen Hotel Mondragon en Zichtbaar verloopt al vanaf de opening in 2019 in goede harmonie. Voor Zichtbaar is het erg prettig als de opdrachtgever weet wat hij wil uitstralen, maar ook ons advies ter harte neemt.
Zo bedenken we binnen die kaders steeds de juiste oplossing. Materiaal, kleur, bevestigingsmethode; over alles wordt bewust nagedacht. Op deze manier is het aanbrengen van signing ook echt een meerwaarde voor de sfeer.

Bij het openen van een nieuw hotel is het in één keer goed ontwikkelen van de juiste signage essentieel. Gijs van Zichtbaar heeft mijn wensen visueel perfect omgezet in hoogwaardige routeaanduidingen, gasteninstructies en overige communicatie. Het team beoordeel ik als kundig, creatief en prompt. En ook in de uitvoer een fijne partner: ze houden zich aan hun afspraken, gaan netjes te werk en zijn vriendelijk in de omgang. Inmiddels heeft Zichtbaar heel Mondragon onder handen genomen en het resultaat is er dan ook naar. Geweldig!

Govert Janzen – hotelier te Zierikzee

Halsteren

Canadaweg 9b, 4661 PZ
T +31 (0)164 – 680 070
halsteren@benikzichtbaar.nl

Bruinisse (JMC)

Technologieweg 11, 4311 RV
T +31 (0)111 – 485 485
info@jmc-psd.nl

Copyright © 2020 Zichtbaar – PrivacyverklaringAlgemene voorwaarden – KvK 54149398