Klant

Foodvision Nederland BV – Goes

Producten

Ontwerp, Sign, Branding, Bewegwijzering, Gevel- en raambelettering, Interieur, Montage.

Passion for food

Foodvision Nederland ontwikkelt en produceert biologische versproducten.
In september 2021 verhuist naar het bedrijf naar het oude pand van Piet Vogelaar aan de Nansenbaan in Goes. Innovatie en maatwerk zijn 2 kernwaarden van Foodvision, die zij ook graag in het pand naar voren wilde laten komen. Zichtbaar werd vroeg in het proces gevraagd om een ontwerp te maken voor de buitengevel.

Oplossing

Het bedrijfspand moest in het oog springen, maar ook kwaliteit uit te stralen. In overleg heeft Foodvision besloten het gehele pand te laten afwerken met danwandpanelen in RAL 7016.

Delen die niet geschilderd konden worden hebben wij beplakt met de speciale kozijnfolie van Avery Dennisson in dezelfde kleur.
Om de zon en warmte te weren hebben wij folie aangebracht van Madico Windowfilms. Voor extra duurzaamheid is alles ook afgekit.
Om ook in het donker zichtbaar te zijn, hebben we ook lichtreclame geplaatst. Het frame is uiteraard in de kleur van de gevel gepoedercoat zodat dit nagenoeg onzichtbaar is.

Een groot logo op Livingstoneweg-zijde zorgt ervoor dat je het bedrijf niet meer kunt missen!

Kleur op maat

De groene kleur van Foodvision was niet verkrijgbaar is een folie, daarom hebben we deze laten produceren door Avery Dennison. In de PMS kleur van het logo is deze folie speciaal voor Foodvision ontwikkeld. Met de 900-serie hebben we gekozen voor de állerbeste kwaliteit.

Resultaat

Al en met al hebben we een in het oog springend pand weten te creëren, welke nog wel in het straatbeeld past. Met name het beeldmerk welke op de hoek van het pand is geplakt zorgt voor een wow-effect.

Halsteren

Canadaweg 9b, 4661 PZ
T +31 (0)164 – 680 070
halsteren@benikzichtbaar.nl

Bruinisse (JMC)

Technologieweg 11, 4311 RV
T +31 (0)111 – 485 485
info@jmc-psd.nl

Copyright © 2020 Zichtbaar – PrivacyverklaringAlgemene voorwaarden – KvK 54149398