Klant
Dolmans Landscaping Group

Producten
Ontwerp, Sign, Branding, Bewegwijzering, Muurprints, Gevel- en raambelettering, Interieur, Montage.

Samen beter voor buiten, én binnen.

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. Zichtbaar werd gevraagd mee te denken en een advies uit te brengen over hoe het Dolmans-merk herkenbaar en volgens huisstijl doorgevoerd kan worden op de verschillende vestigingen door Nederland. Belangrijk is dat de kernwaarden van het merk naar voren komen.

Oplossing

Doel van de oplossing is om het merk extra kracht bij te zetten en bezoekers, klanten en personeel mee te nemen in de belevingswereld van de Dolmans-familie. Grote foto’s van medewerkers en gerealiseerde projecten staan centraal het voorstel, volledig uitgevoerd in de huisstijl van Dolmans. Iedere ruimte binnen het gebouw heeft een andere uitvoering qua foto, onderwerp en kleurgebruik. De aanvullende ontwerpen van de corporate iconen ten behoeve van de bewegwijzering in het pand maken het een overzichtelijk, duidelijk en stijlvol geheel.

Resultaat

Naar aanleiding van ons uitgewerkte ontwerpvoorstel zijn de muren op diverse locaties strak gemaakt en voorbereid om aangekleed te kunnen worden. Zichtbaar is hierna verder aan de slag gegaan met productie en aanbrengen van diverse gepersonaliseerde muurprints, bewegwijzering en bebording en -lettering met herkenbare Dolmans uitstraling.

Naast het bedenken, ontwerpen, produceren en aanbrengen van de muurprints heeft Zichtbaar corporate bewegwijzering iconen ontworpen, volledig in stijl met de vernieuwde huisstijl.

Situatie voor/na

De Zeeuwse vestiging van Dolmans Landscaping Services is in 2020 verhuist naar een nieuwe locatie te Goes; een bestaand gebouw in stijl van de vorige eigenaar. De voor/na beelden laten duidelijk zien wat Zichtbaar met haar eigen ontwerp-, productie- en montage-afdeling voor verschil kan maken bij de restyling van in- en exterieur!

Zichtbaar heeft snel geanticipeerd op onze vraag om de Dolmans brand krachtiger te maken in een aantal van onze panden. Belangrijk hierbij was dat je ook in onze kantoren ziet dat je bij een topbedrijf bent op het gebied van landscaping, duurzaamheid en innovatie. Een bedrijf dat goed is voor haar klanten en mensen, A Great Place to Work. Zichtbaar heeft het volledige design, productie en montage voor ons integraal verzorgd. We zijn er erg happy mee, het geeft ons allen op de kantoren nog meer werkvreugde. Opdracht geslaagd!

Erwin Janssen – algemeen directeur Dolmans Landscaping Group