Klant
Brede School Tholen

Producten
Ontwerp, Sign, Bewegwijzering, Gevel- en raambelettering, Lichtreclame

Samen staan we sterker

De Brede School Tholen biedt huisvesting aan 4 basisscholen, Zo! kinderopvang, de bibliotheek, GGD en diverse pedagogische dienstverleners. De opdracht aan Zichtbaar om al deze verschillende logo’s in 1 gezamenlijke bewegwijzering vorm te geven. De Brede School is een plek voor kinderen, dus een ‘ziekenhuis’-bewegwijzering moest voorkomen worden. Ook moest de naam Brede School Tholen zichtbaar worden op de rand van het dak.

Werkwijze

In nauw overleg met Gemeente Tholen en Bouwgroep De Nijs – Soffers hebben wij een vrolijk ogend ontwerp kunnen maken. Duidelijk routing voor alle gevestigde partijen was een must, dus we hebben goed nagedacht over het routingplan. Voor de letters op het dak moest een aluminium dakframe geproduceerd worden, welke

Werkwijze

Het resultaat mag er zijn! Een vrolijk ontwerp met een goed gevoel, waar alle betrokkenen zich in konden vinden. Door slim materiaalgebruik voor dit onderdeel was er budget over om op de buitenzijde wat meer uit te pakken. Een mooi full color logo voor de 4 basisscholen, uitgevoerd in acrylaat freesletters. Duurzaam en fris.

De slogan van Brede School Tholen is ‘in eigenheid samen’ en huisvest vier basisscholen en zes maatschappelijke organisaties. Zichtbaar heeft de gevelsigning en bewegwijzering gerealiseerd en heeft daarbij volgens ons de balans bewaakt tussen het geheel en de zichtbaarheid van de individuele gebruiker. Gekozen is voor een vormgeving die aansluit bij de leefwereld van de kinderen. De kracht van Zichtbaar is dat ze het geheel verzorgen (ontwerp, productie, montage). Zichtbaar is creatief, klantgericht en verleent snelle service.

An Cats-van der Klooster – Projectleider Gemeente Tholen

Halsteren

Canadaweg 9b, 4661 PZ
T +31 (0)164 – 680 070
halsteren@benikzichtbaar.nl

Bruinisse (JMC)

Technologieweg 11, 4311 RV
T +31 (0)111 – 485 485
info@jmc-psd.nl

Copyright © 2020 Zichtbaar – PrivacyverklaringAlgemene voorwaarden – KvK 54149398