JMC & Zichtbaar

Wij geloven sterk dat nieuwe uitdagingen altijd mooie kansen bieden. Grondstoffen en personeel zijn schaars en materiaalprijzen stijgen. Daarom hebben wij onze samenwerking versterkt. Zo kunnen we efficiënter inspelen op veranderende marktomstandigheden.

De kwaliteit van onze dienstverlening en producten blijft gewaarborgd en door gebruik te maken van elkaar specialismes, denken wij onze klanten nóg beter te kunnen helpen. Waar JMC vooral gespecialiseerd is in eigen productie met een brede materiaalkennis, blinkt Zichtbaar uit in montage.

Als team zijn we zichtbaar sterker:

 • Snelle, flexibele uitvoering: groter montageteam met verschillende specialismes, dus altijd
  de juiste persoon op de juiste plek.
 • Slimme oplossingen: door kennisdeling hebben we oplossingen voor de meest uitdagende
  signing vraagstukken.
 • Betaalbare kwaliteit: door scherper inkopen en een brede materiaalkennis maken we de weg vrij naar voordelige alternatieven mét behoud van kwaliteit.
 • Nog dichterbij: met drie vestigingen in Vlissingen, Halsteren en Bruinisse.
 • Duurzamer: het combineren van producties zorgt voor een efficiënter gebruik van materiaal-
  en reststromen en we lopen voorop in het gebruik van gerecyclede materialen, zoals Palboard.
 • Supersnel reactie op (aan)vragen . Door het samenvoegen van onze administratieve processen kunnen wij en dus jij nog sneller schakelen.

Wij werken o.a. voor:

 

Reclamemakers van idee en ontwerp
tot productie en realisatie.

Idee ontwikkeling

Opvallen en je doelgroep bereiken. Dat is vaak het idee maar dat is ook makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe kun je van betekenis zijn en de meerwaarde bieden waar jouw doelgroep behoefte aan heeft? Creatieve denkers zorgen voor ideeën die je onderscheiden van concurrenten.

Ontwerp

Hoe geniaal ook, een goed idee is nog geen garantie voor succes. Uitgebalanceerde ontwerpen zorgen voor rust en laten je boodschap beter opvallen.

Productie

Onze in-house productie afdeling maakt van het idee en het ontwerp een tastbaar reclameproduct. Met ruim 30 jaar ervaring in de branche staan wij voor kennis, vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige producten.

Realisatie

Handige signmakers geven je bedrijf, evenement of project een gezicht. Zij brengen alles samen en zorgen er voor dat jij je doelgroep bereikt. Zichtbaar dus!